Veelgestelde vragen

Bestelling en levering

De gemiddelde levertijd van een schilderij is 1 tot 4 weken. Wij doen natuurlijk ons best om de bestellingen binnen deze afgesproken tijd te leveren. Spijtig genoeg kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Dan moet je rekening houden met een verlengde levertijd van 4-6 weken.

De verzendkosten van bestellingen nemen wij voor onze eigen rekening! Die hoef jij dus niet te betalen. 

Soms kan het even duren totdat de bevestigingsmail bij je binnenkomt, dit duurt normaal niet langer dan 2 uur. Kijk ook altijd even in de ongewenste en spam mails in jouw inbox, het komt regelmatig voor dat de bevestigingsmail daarin beland. 

Het kan voorkomen dat klanten een verkeerd e-mailadres hebben ingevuld, dit kan natuurlijk gebeuren en is geen probleem. Als jij denkt dat dit het geval is, neem dan contact met ons op via info@schilderenopnummerwinkel.nl en dan passen wij het voor je aan!

Wij willen je natuurlijk de kans geven om een geplaatste bestelling te wijzigen of te annuleren. Neem contact met ons op binnen 36 uur na het plaatsen van de bestelling, dan zijn we waarschijnlijk niet begonnen met de productie! Stuur daarvoor een mailtje naar info@schilderenopnummerwinkel.nl. 

 

Wij kunnen een geplaatste bestelling enkel nog aanpassen als deze nog niet in verwerking is. Is de bestelling in verwerking maar nog niet verzonden kunnen wij deze helaas niet annuleren voor u. 

Wanneer jouw bestelbedrag boven de €50 is zullen wij een gratis cadeau toevoegen in jouw bestelling

Ruilen en retourneren

Het is natuurlijk erg jammer als je niet tevreden bent met de ontvangen bestelling, deze kan je binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

 

Om in aanmerking te komen voor restitutie of omruiling van het teruggestuurde product:

a. Het pakket moet in originele staat verkeren (dus enkel schilderijen die ongeopend zijn) ;

b. Het pakket moet voorzien zijn van labels en etiketten;

c. Bij ontvangst beschadigd is aangegeven en daarover contact met ons is opgenomen;

d. Het pakket mag geen gebruikerssporen bevatten.

 

Artikelen waarvoor het niet mogelijk is om te retourneren;

a. Eigen foto schilderijen op nummer;

b. Artikelen die beschadigd zijn na gebruik;

 

De afzender is verantwoordelijk voor de verzendkosten van een retourzending, deze moet van een Track & Trace code voorzien zijn. Tip: bewaar je verzendbewijs! Daarmee kunnen we je zending traceren als er iets misgaat. 

Zodra wij het artikel van u retour hebben ontvangen en het artikel voldoet aan de retourvoorwaarden zullen wij binnen 3-5 werkdagen het geld terugstorten op de bij ons bekende rekening.

Overige vragen

Staat het antwoord op jouw vraag niet hierboven, is de verlengde levertijd van 4 tot 6 weken verstreken? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen ons e-mailadres is info@schilderenopnummerwinkel.nl Het is ook mogelijk om het onderstaande contactformulier in te vullen.

 

Noteer je bestelnummer zodat wij je sneller kunnen helpen

 

Wij doen ons best om alle mailtjes zo snel mogelijk te beantwoorden, momenteel is de reactietijd 24-48 uur. Wij zijn dagelijks geopend van 9:00 - 17:00! 

 

Met vriendelijke groet,

Erik

Schilderen op nummer winkel

Tips en acties

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang te gekke extra’s! Je ontvangt ook 20% korting op je eerste bestelling als je je aanmeldt.