Nieuwe klanten korting

Wilt u beginnen?
hierbij 10% korting!

Kortingscode: Nieuweklant10

Twijfelachtig of schilderen op nummer iets voor jou is? Bestel uw eerste schilderen op nummer met 10% korting in onze winkel. 
Betaal veilig en met de bekende betaalopties. Bestel bij ons de best beoordeelde Schilderen op nummer winkel in de Benelux.

Deze toppers gingen jou al voor!

Jolanda
Lees verder
Ik was een beetje sceptisch over het kopen van een schilderij op nummer online, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Het schilderij was prachtig en precies zoals ik had gehoopt.
Astrid
Lees verder
Ik was verbaasd over hoe goed het schilderij op nummer eruit zag! Het was perfect en ik ben er zo blij mee.
Truus
Lees verder
Ik was zo blij met het eindresultaat! Het schilderij was precies zoals ik had gehoopt en het was geweldig om het te maken met mijn eigen foto.
Janine
Lees verder
Ik had wat problemen met de verzending, maar de verkoper was erg behulpzaam en het schilderij was prachtig.
Wilma
Lees verder
Ik was onder de indruk van de snelle levering en de makkelijke communicatie met de klantenservice. Het schilderij zelf was prachtig
Anne
Lees verder
Ik heb het schilderij cadeau gedaan aan mijn moeder en ze was zo blij! Het was een perfecte verrassing en het resultaat was geweldig.
Sophie
Lees verder
Ik ben zo blij met mijn aankoop! Het schilderij op nummer van mijn eigen foto is zo mooi geworden, precies zoals ik had gehoopt.
Vorige
Volgende

Handige video’s

In de onderstaande twee video’s kom je erachter hoe je een doe-het-zelf frame monteert en hoe jij jouw frame monteert aan een canvas!

Schilderen op nummer Handleiding

Iedere week krijgen wij de vraag van onze bezoekers “Wat is Schilderen op nummer”? Wij hebben speciaal daarom deze pagina in het leven geroepen, om onze bezoekers naar deze pagina te verwijzen. Op deze pagina beantwoorden wij alle vragen met betrekking tot Schilderen op nummer en geven wij een duidelijke uitleg zodat het voor de beginnende en de gevorderde schilderen op nummer fans direct duidelijk is. Als je de pagina hebt doorgelezen en er ontbreken tips, tricks, weetjes of iets anders. Laat het ons direct weten door ons contact formulier in te vullen. Wij belonen je dan met een schilderen op nummer pakket van ons eigen huismerk. Laten we van start gaan.

Wat is Schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is het schilderen van kleine vakjes op een genummerd canvas. Deze vakjes hebben een corresponderend nummer met de acrylverf die in een pakket zit. Zo ben jij in staat de juiste verf te schilderen in het juiste vakje en zonder enige ervaring prachtige kunstwerken tot leven te brengen.

Waarom komen jullie Schilderen op nummers ook voor op Ali express?

Jammer genoeg zijn wij niet de enige met het recht op afbeeldingen die wij als Schilderen op nummer laten produceren. Wij doen ons best om dagelijks ons assortiment uit te breiden en exclusiviteit in de markt af te dwingen, maar zijn niet in staat om te voorkomen dat onze afbeeldingen gebruikt worden door andere aanbieders. Je kan onze Schilderen op nummer pakketten herkennen aan ons huismerk: “Yuko”. Op elke product pagina kan je onze service norm, garanties en belofte terugvinden en hier mag jij ons ook aanhouden!

De pakketten die via Ali Express worden besteld hebben zeker niet hetzelfde kwaliteitsniveau als de pakketten die wij jou leveren. Als er verf ontbreekt aan jouw pakket, kwasten missen of het canvas is gescheurd dan kan je weer weken wachten voordat dit wordt nageleverd, dit geldt overigens ook voor veel aanbieders in de Schilderen op nummer markt in Nederland. Op Schilderenopnummerwinkel.nl gaat het niet alleen om de verkoop van een schilderij maar ook om de nazorg, ontbreekt er iets of is er iets mis? Laat het ons dan direct weten op info@schilderenopnummerwinkel.nl en binnen de kortste keren is het voor jou in orde gemaakt!

Hoe werkt Schilderen op nummer?

Schilderen op nummer handleiding, hieronder zullen wij stap voor stap uitleggen hoe je een Schilderen op nummer moet maken. Wij geven ook handige tips waar je tijdens het maken rekening mee kan houden. heb je liever een gemakkelijke a4 handleiding die je kan afdrukken, deze kan je onderaan de pagina downloaden.

Tips

Schilderen op nummer eigen foto set, opgerold en veilig verzonden

Schilderen op nummer tips

Als er in jouw pakket verf mist, neem dan contact met ons op. Wij zullen direct kosteloos de missende verf opsturen.

Schroom niet, neem contact met ons op! Wij hebben genoeg verf en kunnen altijd de missende kleur opsturen. Wij doen daar niet moeilijk over.

Laat de verf eerst drogen. Pak vervolgens de juiste kleur voor het vakje en schilder er vervolgens rustig over heen totdat de kleur niet zichtbaar is.

Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

  • Klik op de chat knop rechtsonder in jouw scherm.
  • Via Whatsapp op 06 47 65 35 78
  • Via de mail: info@schilderenopnummerwinkel.nl

Schilderen op nummer Handleiding

Bij het openen van de potjes verf moet je voorzicht te werk gaan. De potjes verf gaan niet gemakkelijk open. Als je te hard trekt kan het zomaar voorkomen dat alles eruit schiet. Gebruik hiervoor een gematigde kracht.

Bewaar de verf op een gekoelde locatie om zo te voorkomen dat de verf uitdroogt.

Voordat wij een nieuw potje verf toesturen raden wij het altijd aan om een druppel lauw water aan het potje toe te voegen en te roeren. In veel gevallen brengt dit de romige textuur terug in de verf.

Kwasten

Schilderen op nummer Accessoires

Met de bijgeleverde kwasten ben je in staat om een schilderij van een gemiddelde moeilijkheidsgraad te schilderen. Wil jij een meer gedetailleerd schilderij schilderen, dan raden wij de Premium of de Deluxe kwasten aan.

Bij ieder pakket wordt er een schilderen op nummer handleiding geleverd. Hierop kan je altijd terugvinden welk nummer waar hoort en kan je gemakkelijk een foutje verbeteren

Dit is een optioneel accessoires, wij raden het iedereen aan om een doe-het-zelf frame te bestellen, zo krijgt jouw schilderij de feel van een echt kunstwerk. Het doe-het-zelf frame is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Wij adviseren het wel om het door een van onze professionals te laten doen. 

Schilderen op nummer op frame gemonteerd

Voor de ultieme schilderervaring raden wij een schildersezel aan, deze schildersezel zorgt ervoor dat jij op een ergonomische wijze kan werken aan jouw kunstwerk en wanneer deze klaar is op een unieke wijze tentoonstellen. Schilderen op nummer eigen foto

Schilderen op nummer eigen foto maken

Schilderen op nummer stappenplan

Pak het gehele pakket uit, en leg de verf, kwasten, handleiding en het canvas neer op jouw werkplek.

De vuistregel is om van nummer tot nummer te werken, zoek de vakjes met nummer 1 op jouw canvas. Start met het rustig dopen van jouw kwast in het potje en breng de verf aan op het canvas.

Werk verder van vakje naar vakje en ga het hele canvas af totdat jouw schilderij een kunstwerk is.

Schilderen op nummer klaar en dan?

Je hebt ontzettend veel tijd en energie gestoken in het afmaken van jouw schilderij. Wat kan je er nu mee?

Je kan ervoor kiezen om jouw schilderij in te lijsten, dit kan met een normale foto lijst of jij kan de foto ophangen door het doe-het-zelf-frame aan de muur te bevestigen. Voordat je jouw schilderij bevestigd aan de muur is het handig om deze een paar nachtjes te laten rusten, zodat de verf goed kan drogen. 

Daarna rest je enkel nog om jouw schilderij op te laten hangen.

Heeft u nog vragen over schilderen op nummer?

Vragen of reageren?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Dan kan je deze stellen via de contactpagina. Wij staan dag én nacht voor je klaar. Laat je liever een reactie achter in de comments met een handige tip voor andere gebruikers dan waarderen wij dat ontzettend.

Wil je iets toevoegen of wijzigen aan dit artikel? Laat het ons dan weten. Wij zullen dit in overweging nemen als het een goede aanvulling is op de schilderen op nummer handleiding.

Wij wensen je enorm veel succes en plezier met het beoefenen van deze nieuwe en leuke hobby. 

Kijk op jouw gemak rond in onze webwinkel, iedere week wordt ons assortiment uitgebreid. Staat jouw gewenste artikel er niet tussen? Laat het ons weten en wij zullen deze direct voor jou toevoegen aan het assortiment!

2 reacties op “Schilderen op nummer handleiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *