Levering

De levertijd naar Nederland en België is gemiddeld 1 tot 4 weken. De pakketjes worden verzonden in een mooie sterke doos zodat uw bestelling heel aankomt. De schilderijen worden opgerold in een beschermende koker toegezonden. De pakketjes worden verzekerd verzonden door DHL, DPD en PostNL. Het kan soms langer duren tot uw bestelling er is, wij zullen proberen u daarvan op de hoogte te houden. U kunt dan rekening houden met een verlengde levertijd van 4 tot 6 weken.

De levertijd van een bestelling varieert per besteld artikel. Schilderijen in de morgen in huis categorie worden de volgende dag geleverd.

Een eigen foto schilderij wordt op maat gemaakt, de verwachte levertijd is 1-4 weken.

Jouw bestelling wordt gratis naar Nederland en België verzonden. Voor Nederlandse bestellingen maken wij gebruik van DHL/ PostNL. Voor bestellingen naar België maken wij gebruik van DHL.

Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang jij een mailtje met een track and trace code. Het kan voorkomen dat jouw track and trace in de spam beland, controleer de spam folder in jouw mailbox. Neem gerust contact met ons op als jij niks ontvangen hebt!