Aanbiedingen

Iedereen is het met ons eens dat kortingen heerlijk zijn om te ontvangen. Het is nog leuker om te geven =) Omdat wij zelf ook verslaafd zijn aan Schilderen op nummer, begrijpen wij dat het heel verslavend kan werken. Wij begrijpen daarom ook dat je niet elke maand geld hebt voor een nieuw schilderij, daarom doen wij ons best om constant de beste aanbiedingen voor je te leveren. Op deze pagina zullen wij alle acties publiceren die er op dit moment bezig zijn zodat u nooit een korting mist. Wij verloten hier regelmatig gratis schilderijen, pakketten en shop te goed, wil jij kans maken om één van die te gekke dingen te winnen? Houd dan zeker deze pagina in de gaten.

15% nieuwe klant/inschrijf korting; wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je direct een kortingscode ter waarde van 15% op je eerste bestelling bij ons!

Bestel je een eigen foto schilderij op nummer boven de €50? Dan kan jij kiezen uit één van onze te gekke extra’s om een super ervaring te beleven tijdens het schilderen. 

Instagram; via onze Instagram pagina verloten wij regelmatig shop te goed, gratis schilderijen en nog veel meer leuks! Bekijk snel wat er op dit moment wordt verloot.

Bekijk onze Facebook pagina voor de nieuwste producten, kortingen en winacties!