De leukste Schilderen op nummer pakketten voor senioren

Je zal versteld staan over de hoeveelheid senioren die dagelijks bezig zijn met Schilderen op nummer. Het is razend populair voor ouderen, voornamelijk omdat het een erg therapeutische activiteit is die de creatieve kant van het brein uitdaagt en de tijd gaat lekker snel voorbij op een productieve wijze. Daarom hebben wij een ruime voorraad aan schilderijen speciaal voor senioren. 

Hier bij Schilderen op nummer winkel, zien wij schilderen als een inclusieve kunstvorm. Niemand zou het gevoel moeten hebben dat zij niet kunnen beginnen met schilderen omdat zij denken dat ze te oud zijn. Wij zijn hier om iedereen anders te bewijzen!

De gouden ouden jaren moeten zitten vol met plezier en creativiteit, daarom hebben wij een ruim assortiment aan schilderen op nummer senioren pakketten. De gemakkelijk te lezen instructies geven jou een stap voor stap uitleg om zo door het canvas heen te navigeren. 

Of het een pakket uit de dierencollectie is of uit de bloemencollectie, wij hebben genoeg schilderijen om als senior mee van start te gaan.

De gezondheidsvoordelen

Schilderen op nummer biedt veel gezondheidsvoordelen. Alles waar creativiteit voor nodig is, is goed voor je. Daarom raden wij het sterk aan om te schilderen voor senioren met dementie. Dit geldt ook voor de slechtziende. 

Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom een schilderen op nummer senior pakket een goed idee is.

Het verbetert de fijne motoriek

De handen fysiek uitdagen door schilderen kan helpen de fijne motoriek te verbeteren bij een ouder persoon. Dit is hetzelfde met breien, het verbetert de bloed doorstroom in de armen en handen, ook wordt de spier coördinatie beter. 

Tegen eenzaamheid

De ouderen zijn erg kwetsbaar voor eenzaamheid en depressie. Daarom is er geen beter idee dan een Schilderen op nummer senior pakket. De creativiteit zorgt ervoor dat de persoon zich weer beter zal voelen. Bezig zijn met een positieve uitlaatklep van emoties zorgt ervoor dat de negatieve gevoelens minder sterk aanwezig zijn. Verder is het gevoel van voldoening wanneer het schilderij af is onbeschrijfelijk.

Schilderen op nummer pakketten voor senioren

– Vogels en bloemen
Ons Vogels en bloemen pakket is prachtig simpel, het is een mooi plaatje waar iedereen van kan genieten. Wat wil je nog meer van een schitterend schilderij?

– Zonnebloemen van Gogh
Wij geloven dat de ouderen dolblij zijn met een iconisch schilderij. Daarom is het Zonnebloemen van Van Gogh schilderij een schitterend schilderij voor een senior. De kleuren springen eruit en de vakjes zijn ruim en duidelijk. Dit zorgt ervoor dat het schilderij makkelijker te schilderen.

– Gekleurde leeuw
Ons Gekleurde Leeuw pakket is een relatief makkelijk schilderij voor senioren plus het resultaat is prachtig! Het pakket zit vol met felle en opvallende kleuren die iemand zijn dag beter maken.

Onze beste tips: Grote schilderen op nummer pakketten voor senioren

Wij hebben enkele tips op een rijtje gezet om als een senior een groot schilderij te schilderen. Het is makkelijker dan je denkt!

Kies het juiste pakket

De eerste stap is om het juiste pakket te kiezen.  Wij hebben een ruim aanbod, sommige schilderijen zijn gemakkelijk en andere schilderijen vereisen enige schilderervaring. De moeilijkste schilderijen zijn het meest gedetailleerd en hebben veel verschillende kleuren. De makkelijkere schilderijen bevatten grote vlakken en rechte lijnen. De schilderijen die hierboven zijn benoemd zijn makkelijk te schilderen en leveren een prachtig resultaat op. 

Gebruik de juiste accessoires

De penselen uit ons assortiment zijn speciaal gemaakt voor Schilderen op nummer. Deze penselen maken het makkelijker om te schilderen zonder pijn aan de polsen. De kwasten zijn wat dikker en ergonomisch ontworpen voor de beste schilderervaring.

Start samen met ons

Met een assortiment van wel over 700+ artikelen garanderen wij dat er voor iedereen iets tussen zit. Geen motief gevonden voor jou? Bestel dan een Schilderen op nummer eigen foto en maak een gepersonaliseerd schilderij samen met ons.

Wij bieden gratis verzending aan in Nederland en België en een Niet goed? Geld Terug garantie. Zo garanderen wij de beste kwaliteit en de beste ervaring! Vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *