Schilderen op nummer nieuwkomers

Ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid! 
Bekijk de nieuwste artikelen

Bloemen

14,95

Dieren

Schilderen op nummer

Schilderen op nummer – Jaguar

14,95

Accessoires

Schilderen op nummer accessoires

500ml gesso

12,95

Schilderen op nummer accessoires

Deluxe – cadeauverpakking

9,95
24,95

Schilderen op nummer accessoires

Tafelezel – 47x31cm

44,95

Oude meesters

14,95
14,95
14,95
14,95

Steden

14,95
14,95
14,95

Natuur

14,95
14,95
14,95
14,95

Gloednieuw

Schilderen op nummer accessoires

500ml gesso

12,95

Schilderen op nummer

Schilderen op nummer – Jaguar

14,95

Hoe bestel ik een kunstwerk?

Kies jouw eigen foto

Kies jouw motief

Met meer dan 1500+ motieven hebben wij een schilderij voor iedere smaak!

Wij gaan aan de slag voor jou

Plaats jouw bestelling

Rond jouw bestelling af en heb enkele dagen geduld totdat jij het schilderij ontvangt!

Het eindresultaat ontvangen

Vereeuwig jouw kunstwerk

Schilder alle vakjes nauwkeurig op jouw canvas om zo een prachtig kunstwerk te creëren!

Betaal 30 dagen later met klarna.

12.000+ Reviews!

Bas
Lees verder
De website was gemakkelijk te navigeren en mijn bestelling kwam snel aan. De kwaliteit van de producten was zelfs beter dan verwacht.
Eva
Lees verder
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Het product kwam snel en in goede staat aan. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Niels
Lees verder
De klantenservice van deze webwinkel is geweldig. Ze reageerden snel op mijn vragen en waren zeer behulpzaam. Ik zal zeker weer bij hen kopen.
Lisa
Lees verder
Breed assortiment aan producten en ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Mijn bestelling kwam snel en was goed verpakt.
Tim
Lees verder
Ik was blij verrast met de kwaliteit van de producten die ik kocht. Ze waren goed verpakt en kwamen snel aan. Ik zal hier zeker weer kopen.
Jan
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van mijn bestelling. De producten waren van hoge kwaliteit en ik zal zeker weer bij hen bestellen.
Julia
Lees verder
Uitstekende klantenservice en een zeer breed assortiment. Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht en mijn bestelling kwam snel aan.
Sanne
Lees verder
Ik heb meerdere keren bij deze webwinkel besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de klantenservice. Ik raad deze winkel zeker aan.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Wat is een goed merk schilderen op nummer?

Er zijn veel goede merken voor schilderen op nummer, waaronder Ravensburger, Schipper, en Yuko. Deze merken hebben vaak hoge kwaliteit schildersdoeken en verf, en bieden een breed scala aan schilderijen om uit te kiezen.

Hoe te beginnen met schilderen op nummer?

Beginnen met schilderen op nummer is eenvoudig. Kies eerst het schilderij dat je wilt maken onze pakketten bevatten alle materialen die je nodig hebt. Volg dan de instructies op het schildersdoek om te weten welke kleur je moet gebruiken voor welk nummer en begin met schilderen.

Waar kan ik schilderen op nummer kopen?

Schilderen op nummer kits zijn online en in hobbywinkels te vinden. Er zijn veel websites die schilderen op nummer aanbieden, zoals bol.com en Amazon. Daarnaast zijn er ook winkels die gespecialiseerd zijn in schilderen op nummer en knutselen die schilderen op nummer verkopen. 

Hoe kan ik beginnen met schilderen?

Beginnen met schilderen is makkelijk! Allereerst heb je een onderwerp of schilderij nodig dat je wilt maken. Dan heb je de juiste verf en materialen nodig, zoals penselen en een schildersdoek. Volg de instructies van het schilderij en begin met schilderen. 

Wat kan je makkelijk schilderen?

Dat hangt af van je eigen vaardigheden en voorkeuren. Als beginner kan het fijn zijn om te beginnen met een eenvoudig schilderij, zoals een landschap met weinig details of een afbeelding met grotere vlakken. Er zijn echter veel verschillende onderwerpen die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

Wat heb ik nodig als ik ga schilderen?

Om te schilderen heb je een aantal basisbenodigdheden nodig, waaronder verf, penselen, een schildersdoek, een palet en water. Afhankelijk van het type schilderen dat je doet, kunnen er nog andere materialen nodig zijn, zoals olieverdunner of fixatief. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke benodigdheden voor het soort schilderen dat je wilt doen. Gemakkelijk beginnen met schilderen? Bekijk dan onze alles-in-een schilderen op nummer sets.