Wie zijn wij?

Welkom op onze website, je bent helaas niet de eerste, 8.000+ blije klanten gingen je voor. Dan wil je natuurlijk weten wie wij zijn? Daar ga ik je nu inzicht over geven.

Het is allemaal begonnen op 15 juli 2017, toen ik het eerste schilderij op nummer ontving voor mijn verjaardag. Ik was direct verkocht en zocht een plek om een eigen foto schilderij te bestellen. Dat kon helaas nergens. Ik merkte ook snel genoeg dat de kwaliteit van de schilderijen erg varieerde per website waar ik die bestelde. Hierom begon mijn zoektocht naar hoge kwaliteit schilderijen op nummer en snel kwam ik tot de conclusie “Die zijn er niet in Europa” Dit gaf mij een idee. 

Zo simpel is Schilderen Op Nummer Winkel ontstaan, met de focus op eigen foto schilderijen willen wij ook de markt van de standaard schilderijen op nummer overnemen. Van een één persoon webshop bestaan wij nu uit een volledig team die dag en nacht voor u klaar staan. Wij zijn daar ENORMMMM trots op en dat uiten wij in de beste kortingen, de leukste win acties en de beste kwaliteit producten.

Heb je meer vragen over hoe wij zijn ontstaan of over een product of bestelling? Bekijk dan onze contact pagina en stuur ons gerust een berichtje!

Met vriendelijke groet,

Team Schilderen Op Nummer Winkel

Mijn winkelwagen
🎁 Nog maar 100,00 verwijderd van een mysterygift
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.