Wat is de juiste foto voor een Diamond Painting eigen foto?

Inhoudsopgave

Regelmatig krijgen wij mailtjes met de vraag of wij van een eigen foto een Diamond Painting kunnen maken en of wij de foto kunnen controleren. Dit doen wij met veel plezier, in deze blog ga ik u uitleggen waar wij opletten tijdens het controleren van een Diamond Painting eigen foto. U leest ook enkele stappen die u zelf kunt nemen om zelf uw eigen foto te controleren en de juiste afmeting te selecteren.

Hoe bepaal je de juiste afmeting van een Diamond Painting eigen foto?

Voordat wij een eigen foto Diamond Painting produceren controleren wij de foto, ja echt waar elke foto. Dit wordt gedaan door ervaren medewerkers die dag en nacht voor u klaar staan voor alle Diamond Painting en Schilderen op nummer gerelateerde vragen. De medewerkers zullen de foto’s haarfijn controleren, dit zorgt ervoor dat foto’s die er niet optimaal uit zien niet direct geproduceerd worden. Als dit het geval is dan neemt de klantenservice via de mail contact met u op en adviseert u het beste formaat voor uw afbeelding. Wilt u dit liever voorkomen? Neem dan de stappen door in deze blog om dit zo te voorkomen.

Schilderen op nummer - Schattige kitten

Kies de beste afmeting voor uw Diamond Painting!

  1. Bekijk of de foto landscape of portrait is, al die moeilijke termen. Simpelweg, is de foto liggend of staand. Neem als voorbeeld deze foto de kat staat recht op, het is dus een staande foto. Dit betekend dat deze foto niet geschikt is voor een vierkante afmeting, zoals 30x30cm of 40x40cm. De foto zal niet volledig passen als Diamond Painting en er zullen stukken vanaf gesneden worden als wij de foto zo voor u zullen produceren. Wat mogelijk is dat wij een gedeelte van de bovenkant en van de onderkant eraf knippen. Dan zal de foto meer passend worden en de kat zal in tact blijven. Het knippen wordt altijd in overleg met u gedaan, wij zullen geen foto’s aanpassen en produceren zonder uw toestemming!
  2. Staan er personen op de foto: Het is erg belangrijk om te controleren of er één of meerdere personen van een afstand op de Diamond Painting moeten komen. Als dit het geval is dan raden wij negen van de tien keer een kleine afmeting af. Dit doen wij omdat het erg lastig is om details in het gezicht naar voren te brengen van een afstand en het een niet mooi geheel maakt.
  3. Staan er personen van dichtbij op 
    In dit geval is de grote van het canvas minder van belang, het is hier van belang dat er geen schaduwen over het gezicht van de desbetreffende personen op de foto vallen. Dit kan zorgen voor zwarte vlekken en dan kan het resultaat alsnog tegenvallen. Tegenvallers willen wij natuurlijk voorkomen! De tweede voorbeeld foto is staand gemaakt, van dichtbij en er vallen geen schaduwen over het gezicht. Dit zorgt voor een schitterend resultaat.
Schilderen op nummer - Schattige kitten
Diamond Painting eigen foto

Een Eigen foto laten bewerken door professionals

Wilt u een achtergrond laten weghalen, een hondenband, bladeren weghalen of een persoon meer naar voren halen op een foto? Ons team van professionele designers staan klaar voor al uw verzoeken en dit volledig kosteloos! Geen verzoek is te gek en de verbeelding is oneindig net zoals bij deze mooie hobby. Een verzoek kunt u versturen naar het volgende e-mailadres; info@schilderenopnummerwinkel.nl

Vragen over een specifieke Diamond painting afmeting

Twijfelt u over het kiezen van een afmeting? Wij controleren elke foto en zullen u persoonlijke klantenservice verlenen voor elke vraag die u heeft. Samen met de klantenservice zult u altijd tot de juiste oplossing komen voor uw Diamond Painting eigen foto. 

Maak kans op een gratis eigen foto Diamond Painting

Wie wilt dit nou niet, gratis aan uw lievelingshobby werken! Om iets terug te doen voor onze klanten doen wij maandelijks win acties op onze social media kanalen. Zo geven wij terug aan de Diamond Painting gemeenschap en proberen wij een zo’n positief mogelijke invloed te hebben op al onze klanten! Bent u de volgende winnaar van een van onze win acties? Bekijk onze Facebook en Instagram pagina’s.

Laat een reactie achter