Schildersezel

Inhoudsopgave

Een schildersezel is een product wat de schilderervaring enorm verbeterd! Met een schildersezel kan je gemakkelijk een schilderij op nummer beschilderen. Het schildersezel kan gezien worden als een standaard, hier past het doek perfect op. Dit is een echte aanrader en in veel gevallen ook écht nodig. Wanneer je pas bent begonnen met schilderen op nummer is het niet nodig om een erg dure schildersezel aan te schaffen. In onze webwinkel kan jij voor een paar tientjes al een sterk schildersezel van de hoogste kwaliteit bestellen.

De meeste schildersezels zijn af te stellen op een specifieke hoogte, zo kan jij recht voor het doek staan of zitten. Schildersezels zijn aan te schaffen in verschillende maten en groten. Laat jezelf goed informeren over de schildersezel voordat je hem aanschaft.

Schildersezel bestellen

Zoals eerder in onze blogs aangegeven is het voor de beginnende kunstenaar aangeraden om een tafelezel of een tafelkistezel aan te schaffen. Dit is een relatief goedkoop schilderezel en is erg geschikt voor kleine schilderijen.

Schilderaccessoires

Schilderen op nummer accessoires

Schildersezel – 25cm hoog

12,95

Penselen

Premium kwasten

11,95

Atelierezel

De atelierezel is een schildersezel voor binnenhuis gebruik. Dit geldt ook voor de bovenstaande kleine ezels. Een atelierezel is een erg professionele schildersezel.

Een atelierezel is een erg stabiele ezel en is inklapbaar, voor grote doeken is een atelierezel ideaal. Maar ook ideaal voor kleinere doeken. Een atelierezel zal je de rest van je leven plezier aan hebben.

Veldezel

Schilderen op nummer uitvoeren in de buitenlucht gaat een stuk beter met een veldezel. Een functionele veldezel is ideaal voor in de buitenlucht. De veldezel is voorzien van een kist met lades waar je al je schilders spullen in kwijt kunt.

Maak zelf een schildersezel

Het bestellen van een schildersezel is afhankelijk van jouw budget. Ben jij extra handig? Dan is het mogelijk om jouw eigen schildersezel te maken. Dit is een veel goedkoper alternatief om toch op een professionele manier te schilderen.

Laat een reactie achter