Schilderen op nummer personaliseren

Inhoudsopgave

Wil je andere schilderijen maken dan de standaardschilderijen op de schilderen op nummer pagina’s? Dan is een schilderen op nummer eigen foto het perfecte alternatief. Dit kan een foto of plaatje zijn van jezelf, je vrienden, je partner, je familie of dieren. Door je eigen foto te kiezen, kan je herinneringen vereeuwigen in een geschilderd kunstwerk. We kunnen jouw foto aanpassen. Om dit te doen, selecteer je jouw eigen foto op de website. Je vindt deze optie op de startpagina. Upload dan een foto naar keuze.  

Je leert hoe je in stijl kunt schilderen, hoe je kan beginnen en hoe je het naar een hoger niveau kunt tillen met schilderijen op maat. Zo kun je je woonkamer of slaapkamer inrichten. Als je ervaring hebt met figuurschilderijen, weet je dat ze ook een geweldig cadeau-idee zijn.

Schilderen is een veelzijdige hobby; het is niet alleen leuk, maar het helpt ook om stress te verlichten. Het gevoel een schilderij te hebben voltooid is een grote prestatie. Vooral als je je eigen schilderij schildert, zul je met bewondering naar je eigen kunstwerk kijken. Schilderen neemt dus niet alleen jouw stress weg, maar je frist ook jouw dierbaarste herinneringen op. Ben je geïnteresseerd in een schilderij van een eigen foto? Lees dan verder!

Jouw schilderij op nummer met jouw eigen foto

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom je een eigen foto moet bestellen en wat de voordelen zijn. Gelukkig hebben wij een grote verzameling ervaringen van klanten die jou zijn voorgegaan. Gebaseerd op hun feedback, hebben wij de voordelen van een eigen foto voor je op een rijtje gezet.

Wat betekent het om je eigen foto op een nummer te schilderen?

Schilderen op nummer wordt steeds populairder. Het bestaat uit een doek dat in verschillende gebieden is verdeeld. Er is een reeks van deze gebieden. Deze nummers komen overeen met de kleur van de verf. Wanneer je de gebieden met de verf hebt ingekleurd, krijgt u het eindresultaat. De lijnen zullen uiteindelijk onzichtbaar worden. Als schilder is de volgende stap om zelf de kleurvormen te ontdekken. Een eigen schilderij kan zelfs een schilder met weinig ervaring oriënteren. Je krijgt als het ware een opleiding, zodat je later zelf een schilderij kunt maken.

Deze techniek stelt je in staat het onderwerp dat jij wilt schilderen te analyseren en het kleurenpalet te testen wanneer je jouw eigen schilderij maakt. Dit is echter geen nieuw verschijnsel. De schilder Leonardo da Vinci had een methode ontwikkeld om zijn assistenten de door hem getekende en genummerde vlakken te laten schilderen.

Schilder je eigen schilderij

Als je een schilderij van je eigen foto maakt, werkt dat bijzonder motiverend. Omdat je met een herinnering bezig bent. Het maakt dat je er meer van geniet omdat je verbonden raakt met jezelf en je geliefden. Het is een persoonlijk kunstwerk dat zich geleidelijk aan voor je ogen ontvouwt. De resultaten zullen buitengewoon zijn. Wat zijn nu de voordelen van een schilderij met je eigen foto op het nummer?

Geschikt voor jong en oud, beginners of ervaren schilders.

Je kan kiezen welke maat je wilt. Wij hebben ook schildersets voor beginners in ons assortiment. Deze sets zijn ideaal voor beginners die nog nooit of nog maar net een penseel ter hand hebben genomen. Er zijn ook moeilijkere schilderijen voor meer gevorderde schilders die op zoek zijn naar een leuke uitdaging. Of je nu een beginner of een gevorderde schilder bent, met deze kant-en-klare set kan je meteen aan de slag. Het is aan jou welk schilderij je kiest en hoe moeilijk het schilderij is. Alles is een persoonlijke keuze.

Gebruiksklare sets; u kunt meteen beginnen

In het pakket dat je ontvangt, krijg je een gebruiksklare set. Je kan zo direct aan de slag. Beginnende schilders hebben vaak moeite met het vinden, kopen en samenstellen van een goede schilderset. Dit vormt dan weer een obstakel. Kijken naar welke kleuren, formaten en penselen het meest geschikt zijn, kan ook lang duren. Dit kan je allemaal vermijden door direct een schilderij op nummer set te bestellen.

Je kan direct schilderen

Het maken van een lijst om te kopen wat je nodig hebt, is nog maar het begin. Zodra je hebt wat je nodig hebt, begin je met de voorbereiding. Als je geen expert bent, kan het voorbereiden van een canvas een ontmoedigende taak lijken. De randen moeten duidelijk worden gedefinieerd. Je moet het canvas primen en oprekken met een spanraam. Borstels en acrylverf moeten ook worden voorbereid. Kortom, het kost veel tijd en nog meer moeite. Geen zin hierin? Ga dan vooral voor een kant-en-klare setje, bestaande uit:

– een doek dat in de grondverf is gezet
– met acrylverf in de juiste tint
– en penselen die geschikt zijn voor dit doek.

Bestel de aangepaste schilderset met 24 of 36 kleuren.

Schilderen op nummer 1 complete set

Verbeter de creativiteit

Er zijn verschillende thema’s voor de schilderij op nummer. Dit is een goede manier om nieuwe stijlen uit te proberen, je fantasie en creativiteit los te laten en te ontwikkelen. Het vergt oefening om alle vormen van kunst te leren en onder de knie te krijgen. Om je spectrum te verrijken, kunt u verschillende gebieden uitproberen om nieuwe dingen te leren en je basiskennis te verbreden. Het is net zoals het leren spelen van een instrument. Je leert niet alleen nieuwe akkoorden, maar je verbetert ook je basisvaardigheden in het spelen van akkoorden en strijkers.

Toepassingsgebied voor gevorderde kunstenaars

Gevorderde kunstenaars hebben het voordeel dat zij zullen beschikken over een kant-en-klaar canvas met een groot aantal kleurencombinaties en opties om het thema van hun schilderij op nummer. Omdat zij al gevorderd zijn, kunnen zij een thema gebruiken overeenkomstig hun bestaande kunstwerken en hun eigen stijl. Zo heb je meer ondersteuning, terwijl je jouw eigen stijl uitoefent.

Stress verminderen

Vele mensen ervaren schilderen als een vorm van therapie en stressverlichting. Beginnen met een dergelijke hobby, of een schildergewoonte, heeft dus meerdere functies. Dus als je op zoek bent naar de stressverlichtende effecten van schilderen, is er niets rustgevender dan zelf aan de slag te gaan met een schilderij op nummer.

Je eigen schilderij op nummer in slechts drie eenvoudige stappen!

Wil je beginnen aan een schilderij van een eigen foto op nummer? Je moet dan een foto kiezen met een resolutie van tenminste 1.000 pixels. Ons systeem controleert of de foto hieraan voldoet. Ook nemen wij persoonlijk contact op indien de foto niet geschikt is voor het gekozen formaat. Hier vind je de stap-voor-stap instructies over hoe je gepersonaliseerde foto’s kunt maken of bestellen.

Op de homepagina, vind je een categorie ‘Eigen foto’. Open deze categorie om verschillende mogelijkheden te ontdekken en om te bestellen:

– Aantal kleuren
– Grootte van het doek
– Met of zonder frame

Voordat u het product in de winkelwagen plaatst, moet je de foto of afbeelding uploaden. Klik hiervoor op de knop “Bestand selecteren”. Voordat je de aankoop afrondt, moet je wachten tot de foto correct is geüpload en tot wij hebben bevestigd dat wij de eigen foto schilderij kunnen maken. Leun nu achterover en wacht tot de schilderij(en) bij je thuis aankomt (aankomen). Laat de pret maar beginnen!

Schilderen op nummer eigen foto

Je eigen foto bepaalt de moeilijkheidsgraad

Foto’s leggen momenten vast die je wilt onthouden. Het hangt af van welke foto je kiest, hoeveel details erop staan, hoeveel kleuren het bevat om de moeilijkheidsgraad van de schilderij te bepalen. Dit is daarom ook anders dan het schilderen van een standaardfoto. Het zou je als amateurschilder op een heel ander niveau brengen en de trots wanneer je naar jouw eigen kunstwerk kijkt, nog specialer.

En denk eens aan de mogelijkheden die zo’n eigen foto schilderij, zowel afgemaakt als setje, als cadeau kan hebben.

Upload je eigen foto en maak bijzondere kunstwerken

Eerst aan de muur hangen. Of het nu bloemen, dieren, mensen of een groepsfoto met kerst zijn, de uiteindelijke foto zal indruk maken op iedereen die je kent! Een andere manier om te laten zien hoe blij je bent met je gepersonaliseerde verfset, is door deze te delen met de doe-het-zelfgemeenschap. Je zult verbaasd zijn wanneer je ziet hoeveel volgers je kan vinden op het gebied van DIY-schilderen op Facebook, Pinterest en Instagram. Aangezien alle foto’s die je ziet, inclusief comments, openbaar zijn gemaakt, overtreden we geen privacywetten door ze hier te plaatsen. Schilderenopnummerwinkel.nl neemt de bescherming van klantgegevens zeer serieus, deze voorwaarden kan je ook lezen in de algemene voorwaarden. Niks wordt gepubliceerd zonder jouw toestemming.

Sluit je aan bij de community en upload je schilderij zodra het klaar is (of tijdens het schilderproces) zodat het met volgers gedeeld kan worden.

Wat betekent het om te personaliseren?

De schilderij van een eigen foto op nummer geeft je de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde kunstwerk te maken, en je herinneringen te vereeuwigen. Je kunt al je favoriete momenten op een canvas laten maken en ze vervolgens inkleuren. Ook kan je zelf kiezen in welk formaat je jouw schilderij wil hebben, hoeveel kleuren je wil gebruiken en of je het canvas wil laten voorbinden. Hierdoor onderscheidt een schilderen van een eigen foto  op nummer zich van standaard sets, het kan helemaal gepersonaliseerd worden!

Maak gepersonaliseerde schilderijen met nummers

Elk van onze sets wordt geleverd met instructies over hoe je de resultaten kan krijgen. Het kan echter nooit kwaad om een paar trucs en tips te hebben. We hebben voorheen een aantal blogs geschreven over het zorgvuldig omgaan met een schilderij op nummer, de verf en de penselen. Lees deze blogs vooral goed door. Een korte samenvatting:

– Sluit de verfpotten altijd goed af!
– Bestel de set direct met een frame
– Neem genoeg pauzes
– Houd de borstels schoon.
– Verkeerde kleur gekozen? Zie de oplossing in onze blog.

Loop je vast?

Geen probleem, wij staan altijd klaar voor jouw vragen. Stel deze gerust aan de klantenservice – het contact verloopt snel en je zal zeker een deskundig antwoord krijgen.

Wat is een gepersonaliseerd cadeau?

De schilderij van een eigen foto op nummer zal niet alleen jou veel plezier bezorgen bij het schilderen, maar ook jouw dierbaren wanneer ze de set als cadeautje ontvangen. Je kan namelijk van alles kiezen. Je naaste hoeft zelfs geen ervaring te hebben, of een kunstknobbel. Alleen al door het schilderij krijgt hij/zij zin om te gaan schilderen, en het is echt kinderspel! Laten we de verschillende opties eens nader bekijken.

– Een foto met hem/haar of van zijn/haar lievelingsdier. Je beschildert het zodra je het ontvangt, laat het mooi inlijsten en geeft het met een feestdag cadeau, kant en klaar beschilderd, zodat het alleen nog maar aan de muur hoeft te worden opgehangen. Dit idee is vooral leuk als je een cadeau op afstand moet maken en je het kant-en-klaar opstuurt.

– Zoek een moment dat speciaal is voor de ontvanger, en upload de foto om het gepersonaliseerde schilderij te maken.

– Geef een cadeaubon Schilderenopnummerwinkel.nl. Je kunt ze vinden in verschillende bedragen. Zo kan de ontvanger van de cadeaubon zelf beslissen of hij/zij een standaardfoto kiest of een eigen foto bestelt.

Hoe werkt een eigen foto schilderen op nummer?

Ons team controleert en optimaliseert iedere foto voordat het wordt omgezet in een schilderij. Welke verbeteringen maken we aan jouw foto?

  • Verbetering van schaduwen en markeringen: Als er te veel details of zeer donkere of zeer lichte gedeelten in de foto voorkomen, gaan er wellicht enkele verloren.
  • Basis bijsnijden en kadreren: Wij zorgen ervoor dat het onderwerp of de onderwerpen op jouw foto centraal staan in je schilderij.
  • Helderheid en contrast aanpassingen: Ons doel is ervoor te zorgen dat het onderwerp van je foto helder, gedetailleerd en vol prachtige kleuren is.
  • Optimale kleurcorrectie: wij doen ons best de kleurechtheid te behouden, afhankelijk van of je de schilderij met 24 of met 36 kleuren hebt besteld.

Voor meer tips, zie dan vooral onze blogs!

Conclusie

Til jouw schilderij naar een geheel nieuw en verrassend niveau door een eigen foto om te zetten naar een schilderij op nummer. Het is ideaal als hobby en stressverlichting, maar ook als cadeau! Geniet ervan!

Beginnen met
Schilderen op nummer?

Ontvang een voorbeeld van jouw foto als schilderen op nummer! Maak kennis met deze prachtige hobby!

Beginnen met
Schilderen op nummer?

Ontvang een voorbeeld van jouw foto als schilderen op nummer! Maak kennis met deze prachtige hobby!

Laat een reactie achter

Mijn winkelwagen
🎁 Nog maar 85,00 verwijderd van een gratis sinterklaascadeautje!
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.