Schilderen op nummer op lijst gemonteerd

Inhoudsopgave

Video

In deze video laten wij je zien hoe je in een handomdraai jouw schilderij kan monteren aan een frame. Wil je het laten doen door één van onze professionals? Stuur ons dan een mailtje naar info@schilderenopnummerwinkel.nl 

Ga aan de slag met foto’s van jezelf, vrienden, geliefden of mooie vakantie foto’s met Schilderen op nummer en creëer de mooiste kunstwerken helemaal zelf! Wij zetten jouw foto om in een prachtig Schilderen op nummer eigen foto. Sinds kort bieden wij de mogelijkheid aan om jouw afbeelding door een professional te laten monteren op een lijst.

Deze service gaan wij in detail bespreken in deze blog. Verder bespreken wij de inhoudt van het pakket, waar je op moet letten tijdens het plaatsen van een bestelling, het verschil tussen de kleurenmogelijkheden, het kiezen van de juiste foto en wij sluiten de blog af met de voordelen van Schilderenopnummerwinkel.nl.  Dit is een hele hoop dus laten we er snel mee beginnen!

Schilderen op nummer op lijst gemonteerd

Wij zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en service. Zo zijn wij uitgebreid aan het testen met de spoedlevering optie, wij hopen deze binnen de kortste tijd aan te bieden in de webwinkel. Waar wij erg blij mee zijn is de optie om jouw canvas voor te laten monteren op een lijst. Het voor monteren doen wij helemaal zelf, dit is handmatig werk en hier komen geen grote machines bij kijken. Alleen fanatieke schilders die een mooi resultaat willen opleveren! Voor het voor monteren van het canvas vragen wij een kleine vergoeding. 

Hoe laat ik mijn schilderij voor monteren?

Als jij tijdens het plaatsen van een bestelling voor de frame optie kiest, komt er een nieuwe optie tevoorschijn. Deze optie biedt de mogelijkheid om het frame voor te laten monteren. Als jij die aanvinkt ontvang jij een kant en klaar schilderij om direct mee aan de slag te gaan. Wij garanderen de beste kwaliteit, daarom hebben wij enkele voorbeelden toegevoegd. Om jou te overtuigen dat dit de beste kwaliteit is. Wij doen hier enorm ons best voor en zijn daarom apetrots dat wij veel blije gezichten mogen bezorgen met onze gloednieuwe service!

Schilderen op nummer Doe-het-zelf frame

Beide canvassen hierboven zijn met de hand vastgemaakt door één van onze professionals. Het vastmaken van de canvassen is inmiddels een expertise geworden van Schilderenopnummerwinkel.nl. Wij hopen dat je voor deze optie kiest om zo de kwaliteit en service te ervaren die iedere kunstenaar verdiend! 

Frame laten voor monteren in * stappen

  1. Navigeer naar Schilderenopnummerwinkel.nl
  2. Selecteer een product naar keuze, deze service bieden wij op ieder schilderij!
  3. Vink de optie voor het frame aan, nu komt er een tweede optie tevoorschijn.
  4. Vink de optie voor het voorbinden aan.
  5. Nog even de adresgegevens invullen, afrekenen en jij ontvangt een prachtig kunstwerk thuis!

24/36 of toch 48 kleuren?

Tijdens het plaatsen van een bestelling is je deze optie vast opgevallen, de ‘kleurenoptie’. Deze hebben wij enkele maanden geleden toegevoegd, met doel om jou de mogelijkheid te bieden een zo mooi mogelijk resultaat te maken. Vaak ontvangen wij de vraag welke hoeveelheid kleuren geschikt is voor de foto. 

Het aantal kleuren zorgt voor de hoeveelheid details op jouw schilderij, hoe bepaal ik hoeveel kleuren ik nodig heb?

24 kleuren (simpel)

Deze optie raden wij aan met een foto met minder details, gaat het hier om een simpele afbeelding van een close up selfie, of de foto van jouw nieuwe auto? Dan is deze optie geschikt voor jou. Dus onthoud, weinig verschillende kleuren en weinig details, kies dan voor de simpele optie.

36 kleuren (realistisch)

Zit jouw afbeelding er tussen in, heb jij bijvoorbeeld een close up selfie maar met 2 of meer personen? Wil jij net een beetje meer details op jouw kunstwerk? Dan is de 36 kleuren optie ideaal voor jou, deze optie biedt de perfecte hoeveelheid kleuren voor een mooi resultaat maar het toch te laten lijken op een Schilderen op nummer. Dit is een erg populaire optie, ook voor beginners is dit een aanrader, zo leer jij kennis maken met Schilderen op nummer met een wat meer uitdagende manier.

48 kleuren (levensecht)

Zoals de naam al aangeeft, deze hoeveelheid kleuren maakt jouw schilderij ‘levensecht’ het gaat bijna identiek lijken op het origineel. Zoals met het hierboven toegevoegd voorbeeld, het origineel is bijna niet te onderscheiden van de 48 kleuren optie. Een echte aanrader voor het allermooiste resultaat.

Het kiezen van de juiste Schilderen op nummer eigen foto

Dit is vrijwel het belangrijkste onderdeel wanneer jij aan de slag gaat met het een Schilderen op nummer eigen foto. Het selecteren van de juiste foto is belangrijk omdat de kwaliteit van de gekozen foto ook de kwaliteit van het eind resultaat bepaald! 

Voor een mooi resultaat is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten: 

Twijfel jij of jouw foto geschikt is voor Schilderen op nummer? Schroom dan niet, neem gerust contact met ons op via info@schilderenopnummerwinkel.nl één van onze professionals zal jou adviseren en zo samen het mooiste resultaat voor jouw Schilderen op nummer eigen foto behalen.

Waarom Schilderenopnummerwinkel.nl?

Op Google ben jij ons vast tegen gekomen, heb je deze leuke blog gelezen of misschien enkele van onze producten bekeken, voor het plaatsen van de bestelling vraag je jezelf af, ‘Waarom Schilderenopnummerwinkel.nl?’ nou dat leg ik jou graag uit!

📲 Super klantenservice
Onze professionals staan dag én nacht voor jou klaar, niet alleen om jou te helpen met jouw bestelling maar ook om gezellig te kletsen over Schilderen op nummer en andere leuke hobby’s.

⭐ Klanttevredenheid
De klant is de koning, dit kan jij merken aan veel positieve reviews die wij ontvangen op Trustpilot. Wij doen ons best om iedere klant zo blij mogelijk te maken, dit doen wij met het geven van gratis artikelen, professioneel advies of gewoon een praatje maken!

💰 Goed voor jouw portemonnee
Goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn, wij zijn blij om een steentje bij te dragen in deze hobby. Als wij jou aan een voordelig schilderij kunnen helpen van een super kwaliteit maakt dit ons enorm blij, het gaat ons niet om de centjes maar om de glimlach van onze klanten! Daarom vind je bij ons de voordeligste schilderijen van de allerbeste kwaliteit!

Wij kunnen een oneindige lijst maken van voordelen van onze webwinkel, het is toch makkelijker als jij al deze voordelen zelf ervaart? Plaats een bestelling en geniet van onze super service

Laat een reactie achter