Schilderen op nummer kopen Xenos

Inhoudsopgave

Twijfel jij of Schilderen op nummer de hobby voor jou is, maar ben jij niet zeker waar jij dit het beste kan kopen? Er zijn enkele punten waar jij rekening mee moet houden voordat jij een schilderij aanschaft, deze punten gaan wij verder in deze blog aansnijden. Wij hebben over een lange periode een tal van verschillende winkels uitgetest, dit zijn online webwinkels zoals AliExpress, Wish, Bol.com maar ook fysieke winkels als de Hema, Pipoos en de Action. In deze blog tackelen e de welbekende winkel Xenos.

Mijn ervaring met schilderen op nummer bij de Xenos

Tijdens mijn zoektocht naar een leuk schilderen op nummer pakket kwam ik dit leuke pakketje tegen. Online kwam ik deze DIY – Schilderen op nummer wandhanger tegen en heb hem direct in mijn winkelmandje gestopt. Het initiële bedrag van €4,99 vond ik erg goedkoop voor een schilderij van 20x30cm. Bij het afrekenen liep ik tegen de verzendkosten aan van ook €4,99. Dit voelde een beetje duur maar ik heb toch besloten om het uit te proberen. Online vond ik nog enkele andere schilderijen maar deze spraken mij niet aan. 

Veel keus had ik dus niet; het assortiment is minder vol dan bij een gespecialiseerde Schilderen op nummer webwinkel. Aangezien de voorkeuren en smaken van schilders erg kunnen verschillen, zag ik dit als een nadeel als een echte schilderen op nummer liefhebber. 

Ben jij benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Op de webshop vind je ons aanbod! 

Wat ontvang je bij de Xenos?

Het schilderen op nummer pakketje bevatte een canvas, zoals verwacht. Daarnaast zat er in het pakket drie kwasten, een aantal verfpotjes, de houten wandhanger waarmee je het schilderij makkelijk een leuk plekje kan geven. Dit was een groot voordeel en trok direct mijn aandacht toen ik opzoek was naar een leuk pakket. 

De drie kwasten waren van verschillende groten, dit zorgt ervoor dat ik gemakkelijk de kleine hoekjes kan bereiken maar ook de grotere vlakken direct kan schilderen. 

Verder bevatte het pakket een instructieblad, dit is erg handig, als je een nummer vergeet kan je direct terugvinden welk nummer waar hoort. 

De presentatie van het schilderij, de stevige verpakking en de kwaliteit die je kan verwachten voor €4,99 hebben mij niet teleurgesteld. Het is wat ik verwachtte en misschien nog een klein beetje meer.

Conclusie en voor- en nadelen op een rijtje

De conclusie over mijn ervaring met een schilderen op nummer van de Xenos is toch positief. Als ik alle voor- en nadelen tegen elkaar opweeg, is het een leuke schilderervaring, het heeft een mooi resultaat opgeleverd en dit voor een zachtprijsje. 

Het schilderij is erg simpel te schilderen met duidelijke kleuren, uitleg en duidelijke nummers. Een moeilijker schilderij zoals de Sterrennacht of de Machtige olifant, kunnen als intimiderend worden ervaren voor de beginnende kunstenaar. Dit schilderij was perfect voor iemand die op een voordelige manier kennis wil maken met deze leuke hobby! 

Voordelen

Nadelen

Blijf op de hoogte!

Nooit meer een winactie, blog of aanbieding missen? Bekijk dan onze Instagram en Facebook om nooit meer iets te missen!

Laat een reactie achter