Schilderen op nummer kopen in China? Goed of slecht

Inhoudsopgave

Enkele tijd geleden zat ik te shoppen op Aliexpress, toen ik een schilderij op nummer tegen kwam, twijfelde ik eerst even om vervolgens toch te bestellen. Wat kan er mis gaan dacht ik, gewoon even uit proberen, kijken hoe de kwaliteit is en ik kan er een leuke blog over schrijven! In deze blog leg ik u uit wat mijn ervaring was met het bestellen in China. Mijn ervaring met het kopen op Aliexpress kunt u lezen in een andere blog.

Schilderen op nummer

Het ontvangen van het pakket duurde relatief lang, ik heb daar enkele weken op moeten wachten. Het pakket was gevuld met een schilderij van 20x20cm, een frame, kwasten, haakjes en kleine schroeven om het schilderij uiteindelijk op te hangen aan de muur. Het canvas was duidelijk gedrukt en kon goed gelezen worden. Zo kan ik goed aan de slag gaan met mijn schilderij.

De totale kosten

De kosten over het bestellen in China zijn vaak omslachtig, in dit geval was het erg duidelijk, het schilderij kostte mij €4,49, het frame erbij kostte, €2,50 extra en de verzendkosten waren €1,50. Dit komt neer op een totaal bedrag van €8,49 voor een schilderij van 20x20cm inclusief frame. 

Eigen foto Schilderen op nummer kopen in China

Het kleine schilderij is mij redelijk positief bevallen. Ik ben daarom erg benieuwd geworden naar wat de mogelijkheden zijn rondom het bestellen van een eigen foto in China in vergelijking met een eigen foto schilderen op nummer uit onze webshop. In een toekomstige blog gaan wij de services, prijzen en alles wat erbij komt kijken vergelijken! 

Blijf op de hoogte!

Mis geen nieuwe blogs, updates en nieuwtjes van onze webshop! Blijf altijd op de hoogte en maak kans op shop te goed, gratis schilderijen en nog veel meer leuks! Bekijk onze Facebook en Instagram pagina’s.

Laat een reactie achter