Schilderen op nummer kopen bij Wish

Daar zijn we weer met een spiksplinternieuwe blog, deze blog gaat over onze shopervaring met de online discount gigant Wish. Als een concurrent van AliExpress, een ruim assortiment aan Schilderen op nummer pakketten en voordelige prijzen. Vinden wij het van belang om deze aanbieder te beoordelen en beschrijven voor onze trouwe lezers, vaste klanten en kunstenaars in spé die graag willen beginnen met een leuke nieuwe hobby. Bij een vertrouwde, gespecialiseerde webwinkel Schilderen op nummer bestellen? Bekijk ons uitgebreide assortiment!

Mijn ervaring met Schilderen op nummer op Wish

Met een simpele ‘Schilderen op nummer’ zoekopdracht op Wish.com, kwam ik een ruim aanbod aan schilderijen tegen die mij direct aanspraken. Toch heb ik besloten om een schilderij te bestellen die ik al eerder heb gemaakt, zodat ik nog beter de kwaliteit van onze webwinkel kan vergelijken met de kwaliteit van de schilderijen van Wish. 

Na wat nadenken heb ik toch besloten om het Schilderen op nummer leeuw pakket te bestellen. Deze is ook te vinden in onze webwinkel. Wetend dat het pakket vanuit China moet komen, na het bestellen kon het wachten beginnen. 

Wat mij opviel tijdens het bestellen was de voordelige prijs van maar €8, voor het afrekenen ben ik verplicht een account aan te maken op Wish.com. Hier voel ik mij persoonlijk niet erg fijn bij, maar dat is iets wat je ervoor over moet hebben. 

Tijdens het afrekenen liep ik tegen het volgende aan, €3,05 verzendkosten. Dit stond helaas nergens op de pagina beschreven, het is jammer om hier pas tijdens het afrekenen achter te komen. Het was op dit moment makkelijker om de bestelling af te ronden dan een nieuw schilderij uit te zoeken. 

De levertijd was tussen de 10 – 40 dagen. Dit is erg lang voor het beginnen met een schilderij op nummer. Morgen al beginnen met schilderen op nummer? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment met een supersnelle levering!

Wat zit er in het pakket?

Na een stevige 4 weken wachten heb ik het pakketje in de brievenbus ontvangen. Het pakket zag er vanaf de buitenkant nog goed uit, helaas was er bij het openen van het pakket stevige kreukels in het canvas. Dit vermindert de schilder ervaring helaas. 

Het canvas zag er goed uit, de nummers waren duidelijk en er is een goede legenda bijgeleverd. Daarnaast zaten er drie blauwe kwasten in het pakket, deze waren van verschillende groten, dit helpt voor de grotere vlakken maar ook de kleinere vlakken. De verf had een redelijke textuur. 

De presentatie van het schilderij is precies wat je verwacht voor €11,05. Dit is gelukkig geen teleurstelling, het heeft een leuk resultaat opgeleverd en met een beetje strijk werk op de achterkant en wat zware boeken zijn de kreukels ook minder geworden. Het is precies wat ik had verwacht en nog wel een klein beetje meer. 

Conclusie en voor- en nadelen op een rijtje

De conclusie over mijn ervaring met een Schilderen op nummer bij Wish kopen is toch positief. De prijs speelt in de positieve beoordeling een gigantische rol. Als ik alle voor- en nadelen tegen elkaar opweeg, is het een leuke schilderervaring, een leuke resultaat en dit voor net iets meer dan een tientje. 

De vlakken waren duidelijk, de nummers waren goed zichtbaar en dit was een goed starterspakket. Een schilderij met een hogere moeilijkheidsgraad kan intimiderend zijn voor een beginner. Dit schilderij is ideaal voor iemand die op een voordelige manier kennis wil maken met deze leuke hobby voor een zacht prijsje!

Voordelen

Nadelen

Blijf op de hoogte!

Nooit meer een winactie, blog of aanbieding missen? Bekijk dan onze Instagram en Facebook om nooit meer iets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *