Schilderen op nummer kopen bij de Action

Schilderen op nummer kopen bij de Action, lees onze ervaring!

Bent u aan het oriënteren of schilderen op nummer iets voor u is, alleen weet u niet waar u het moet aanschaffen? Vraagt u zich ook af elke websites het grootste assortiment hebben, de snelste levering, de beste service en natuurlijk betaalbaar zijn. Wij hebben dit voor u uitgezocht, wij hebben de winkels, Aliexpress, Hema, Wish, Bol.com, Bruna, Kruidvat en bij diverse andere online webshops een schilderij op nummer besteld. Wij zetten de voor en nadelen op een rijtje per winkel. In deze blog tackelen wij de winkel die iedereen kent, de Action.

Mijn ervaring met schilderen op nummer bij de Action

Per toeval kwam ik een schilderij tegen bij de Action, het setje kostte mij €2,49. Dat is erg voordelig! Het ging hier om een schilderij van 20x20cm, zonder frame en met 12 kleuren. Naast het schilderij dat ik heb aangeschaft hadden ze nog twee andere schilderijen op nummer in de schappen liggen. Dat is helaas niet zoveel, dus het assortiment is erg mager bij de Action. Wij houden van een grote assortiment waardoor dit een nadeel is voor een schilderen op nummer liefhebber. 

Wat zit er in het pakket?

In het schilderen op nummer pakket van de Action zat een canvas, zoals verwacht. In het pakket zaten drie kwasten en tot slot verfpotjes. Gelukkig zaten er drie kwasten in zodat de kleine vakjes makkelijk geschilderd kunnen worden en je makkelijk kan variëren. De verfpotjes waren afgedicht en gingen makkelijk open, daar moet u mee uitkijken tijdens het vervoeren van het schilderij dat de potjes niet open schieten en het canvas ruïneren. Helaas mistte er haakjes en een frame om het schilderij mooi aan de muur op te hangen. In het algemeen ben ik erg tevreden over de meegeleverde accessoires van het schilderen op nummer pakket van de Action.

Conclusie en voor en nadelen op een rijtje

De conclusie die ik kan trekken van het schilderij op nummer van de Action is toch positief. Als je de voor en nadelen tegen elkaar opweegt is het een leuke ervaring om een schilderij op nummer te maken van de action. Het gaat hier om kleine simpele schilderijen die makkelijk gemaakt kunnen worden en een hele goede inleiding zijn voor deze leuke hobby. De hobby biedt erg veel rust, is kalmerend en haalt de creativiteit en het kind in u naar boven.

Voordelen

  1. Het schilderen op nummer pakket is erg voordelig
  2. Het is erg makkelijk te verkrijgen, elk stad of dorp heeft een Action en u kunt er één gelijk ophalen
  3. Het schilderen op nummer pakket heeft accessoires van een redelijke kwaliteit die goed in verhouding zijn met de prijs

Nadelen

  1. De Action heeft een klein assortiment en er is weinig keuze uit verschillende schilderijen.
  2. Van te voren weet u niet of een schilderen op nummer pakket op voorraad is, het is altijd een gokje om het in de winkel te bekijken. In onze webshop kunt u altijd de actuele voorraad bekijken.

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste Schilderen op nummer nieuwtjes, aanbiedingen, kortingen en weggeef acties? Bekijk dan onze Instagram en Facebook om nooit meer iets te missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.