Schilderen op nummer kopen bij de Action

Schilderen op nummer kopen bij de Action, lees onze ervaring!

Ben je aan het oriënteren of schilderen op nummer iets voor jou is, maar weet je niet waar je het moet aanschaffen? Er zijn een tal aan punten waar je natuurlijk rekening mee moet houden; welke webshops hebben het grootste assortiment, de snelste levering, de beste services, en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit kan er nog wel eens voor zorgen dat je het overzicht kwijt raakt. Wij hebben deze punten uitgezocht, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Zo hebben we bij de winkels ALiExpress, Hema, Wish, Bol.com, Bruna, Kruidvat en diverse andere online webshops een schilderij op nummer besteld. Hieruit volgen de voor- en nadelen op een rijtje per winkel. In deze blog tackelen we de welbekende discountwinkel Action.

Mijn ervaring met schilderen op nummer bij de Action

Per toeval kwam ik een schilderij op nummer tegen bij de Action. Dit setje kostte mij slechts €2,49. Dat is dus flink voordelig! Het ging hier om een schilderij van 20x20cm, zonder frame en met 12 kleuren. Naast het schilderij dat ik heb aangeschaft hadden ze nog twee andere schilderijen op nummer in de schappen liggen. Veel keus had ik dus niet; het assortiment is erg mager bij de Action. Aangezien de voorkeuren en smaken van schilders erg kunnen verschillen, vormt dit een nadeel voor de schilderen op nummer liefhebber. 

Ben jij benieuwd naar het grote assortiment van schilderenopnummerwinkel.nl? Op de webshop vind je ons aanbod. 

Wat zit er in het pakket?

Het schilderen op nummer pakketje bevatte een canvas, zoals verwacht. Daarnaast zaten er nog drie kwasten in, en een aantal verfpotjes. Gelukkig zaten er dus ook meerdere kwasten in, zodat zelfs de kleinste hoekjes kunnen worden ingevuld, en je makkelijk kan variëren. Vooral schilderijen op nummer met een éénkleurige achtergrond, zoals onze Neon tijger, zijn toch fijner om in te kleuren met een grotere kwast. De verfpotjes waren afgedicht, maar gingen makkelijk open. Daar moet je overigens wel mee uitkijken tijdens het vervoeren van het schilderij; de potjes mogen niet open schieten en daarbij het canvas ruïneren. Helaas misten er haakjes en een frame om het uiteindelijk afgemaakte schilderij mooi aan de muur op te kunnen hangen. Over het algemeen ben ik erg tevreden over de meegeleverde accessoires van het schilderen op nummer pakket van de Action. De basisbenodigdheden zijn namelijk essentieel voor een goede schilderervaring. 

Conclusie en voor- en nadelen op een rijtje

De conclusie die ik kan trekken van het schilderij op nummer van de Action is toch positief. Als je de voor- en nadelen tegen elkaar opweegt, is het een leuke ervaring om een schilderij op nummer te maken van de Action. Het gaat hier om kleine simpele schilderijen die makkelijk gemaakt kunnen worden en een hele goede inleiding zijn voor deze leuke hobby. Moeilijkere schilderijen, zoals het Melkmeisje, zijn voor de beginnende schilder wellicht intimiderend. Het is dan een goede manier om ervaring op te kunnen doen, bekend te worden met het schilderen op nummer, om zo uiteindelijk alle voordelen van de hobby te ervaren. De hobby biedt namelijk veel rust, is kalmerend en haalt de creativiteit en het kind in jou naar boven.

Voordelen

Nadelen

Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste Schilderen op nummer nieuwtjes, aanbiedingen, kortingen en weggeef acties? Bekijk dan onze Instagram en Facebook om nooit meer iets te missen.

Een reactie op “Schilderen op nummer kopen bij de Action

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *