Schilderen op nummer met eigen foto

Schilderen op nummer met eigen foto

Wil jij aan de slag gaan met een ander motief dan een “gewone” standaard foto? Dan is een Schilderen op nummer eigen foto ideaal om mee aan de slag te gaan. Dit kan iedere foto of afbeelding zijn – van jezelf, met jouw vrienden, kennissen, geliefde, jouw familie of jouw huisdiertje, deze kan jij voor altijd vereeuwigen als een prachtig schilderij.

Wij kunnen jouw kunstwerk personaliseren door een foto naar onze site te uploaden en een Eigen foto schilderen op nummer te bestellen met een ontwerp naar keuze.

In deze blog leggen wij jou alles uit over Schilderen op nummer eigen foto, hoe je eraan begint, hoe je het mooiste resultaat krijgt en de beste schildertechnieken. Aan het einde van deze blog hopen wij dat jij alle informatie hebt gekregen om jouw huis te decoreren met jouw eigen prachtige schilderijen.

Eigen foto Schilderen op nummer

Je vraagt je vast af waarom je een gepersonaliseerd Schilderen op nummer pakket zou bestellen en wat de voordelen zijn van het maken van dit schilderij. De resultaten op het doek bieden ons een eindeloze ervaring waar jij jaren lang nog van zal genieten. Het maken van een Schilderen op nummer is niet alleen leuk, het werkt ook erg ontspannend en rustgevend. En dan zijn wij nog niet eens bij het eindresultaat waar je jarenlang nog van zal genieten!

Wat is Schilderen op nummer?

Schilderen op nummer is een razend populaire hobby waarbij een afbeelding verdeeld wordt in verschillende gebieden, ieder gebied krijgt een eigen nummer. Dit nummer komt overheen met een verf kleur dat ook is genummerd. Wanneer jij de juiste gebieden op de foto schildert met de juiste kleuren zorgt dit voor een prachtig resultaat!

Het schilderij bestaat uit allemaal losse gebieden, deze gebieden hebben nog geen kleur en zijn enkel witte vakjes op een canvas. Jij zal deze gebieden aan elkaar verbinden door middel van de verf en er zo voor zorgen dat het canvas tot leven wordt gewekt.

Het fijne aan een Schilderen op nummer eigen foto is dat jij hier totaal geen ervaring voor nodig hebt. Jouw vrienden en familie zal omver worden geblazen met het mooie resultaat van jouw schilderij.

Dit concept van Schilderen op nummer is ook gebruikt door een van s’werelds grootste uitvinders. Leonardo Da Vinci liet zijn studenten genummerde gebieden kleuren om zo de techniek van schilderen beter onder de knie te krijgen.

Schilderen op met eigen foto

Het maken van een Schilderen op nummer eigen foto kan meer motiverend zijn dan het maken van een standaard schilderij. Waarom vraag je jezelf af? Dat is erg simpel, je bent namelijk bezig met een persoonlijke herinnering, een afbeelding waar jij waarde aan hecht waardoor je direct een band hebt met jouw canvas. Het geleidelijk maken van dit schilderij zal een proces zijn om nooit meer te vergeten. Het resultaat zal iets unieks zijn.

Voor de beginner tot de ervaren kunstenaar

Een Schilderen op nummer eigen foto van Schilderenopnummerwinkel.nl is geschikt voor beginners die nog nooit hebben geschilder en voor de ervaren kunstenaar waarvan hun huis volhangt met de mooie kunstwerken die zij al eerder hebben geschilderd. Kortom, onze pakketten zijn geschikt voor iedereen die creatief aan de slag wil. Met een complete, gebruiksklare set kan jij direct aan de slag gaan na het ontvangen van jouw bestelling. Als een ervaren kunstenaar kan jij verliefd raken op het schilderen van een gepersonaliseerd schilderij, je hebt het zelf in de hand en bepaald zelf uit hoeveel details jouw schilderij zal bestaan!

Alles in 1 set – Ga direct aan de slag!

De pakketten van Schilderenopnummerwinkel.nl zijn uitgerust met alle accessoires die jij nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Jij hoeft niet meer te twijfelen welke borstelharen de beste zijn voor het canvas. Jij krijgt de beste kwasten om te beginnen met jouw schilderij. Wil jij aan de slag gaan met premium accessoires? Dan raden wij het aan om een kijkje te nemen bij onze accessoires, deze gaan jouw schilderervaring nog beter maken!

Alles in 1 set

Handige accessoires

Tijdens het bestellen heb jij vast gemerkt dat er een enkele opties zijn die jij kan aanvinken, deze opties staan hier niet zomaar. Zij dragen bij aan een betere schilderervaring, zo raden wij voor vrijwel iedere bestelling een doe-het-zelf lijst aan. Dit komt omdat een doe-het-zelf lijst zorgt voor een mooi resultaat en het gemakkelijker wordt om jouw schilderij op te hangen. Bekijk daarom tijdens het plaatsen van een bestelling zorgvuldig de accessoires om zo het mooist denkbare kunstwerk te creëeren!

Schilderen op nummer eigen foto, het aantal kleuren

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is als je voor 24,36 of 48 kleuren kiest. Het antwoord is heel simpel, details! Bij Schilderen op nummer draait alles om de details, daarom hebben wij ook deze optie voor jou toegevoegd. De hoeveelheid kleuren zal ervoor zorgen dat er meer gebieden tot leven gewekt kunnen worden op het canvas, dat resulteert in een hogere graad van details. Dit kan lastig zijn om te begrijpen, daarom hebben wij een foto toegevoegd zodat jij het verschil kan zien tussen de kleurenopties.

Aantal kleuren schilderen op nummer

Verbeter jouw creatieve vaardigheden

Er is een breed scala aan Schilderen op nummer thema’s. Dit is een geweldige manier om nieuwe stijlen uit te proberen en je creativiteit te ontwikkelen. Het vergt wel oefening om de verschillende schildertechnieken onder de knie te krijgen, maar oefening baart kunst. Dit zal jij al snel terugmerken nadat jij een tijdje bezig bent geweest met jouw eerste schilderij.

Verminder stress

Schilderen wordt gebruikt als een helende therapie en stressverlichting, het opbouwen van een schildergewoonte heeft veel voordelen op de lange termijn, deze voordelen hebben wij uitgebreide beschreven in een blog, ben jij benieuwd naar de voordelen? Klik dan hier.

Schilderen op nummer eigen foto maken in 4 stappen

Wil jij beginnen met een Schilderen op nummer eigen foto? Volg deze 4 stappen voor het mooiste resultaat.

  1. Kies een foto, dit kan iedere foto zijn, een foto uit een tijdschrift, een foto van het internet of een foto met veel emotionele waarde. Twijfel je over de kwaliteit? Maak je geen zorgen, onze professionals controleren iedere foto die wordt geüpload.
  2. Selecteer vervolgens de afmeting van jouw schilderij, voor een vierkante foto raden wij 40x40cm of 50x50cm aan. Bij een langwerpige foto raden wij 40x50cm of 40x60cm aan. Jij hoeft je niet druk te maken of de afmeting wel past voor de foto, wij controleren iedere bestelling waardoor wij het allerbeste resultaat garanderen!
  3. Kies het aantal kleuren dat jij wilt op jouw canvas, het aantal kleuren bepaald de hoeveelheid details op jouw schilderij. Kies zorgvuldig de hoeveelheid kleuren voor het mooiste resultaat!
  4. Voeg de complete bestelling toe aan de winkelwagen, nog even de adresgegevens invullen en afrekenen. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling en zorgen ervoor dat deze binnen ca. 14 dagen geleverd wordt!

Bepaal zelf de moeilijkheidsgraad

Een leuke foto is niet alleen een foto maar een herinnering, ons doel is niet een snelle verkoop maken maar een langdurige herinnering. De moeilijkheidsgraad handt af van welke foto je kiest, hoeveel details erop staan, hoeveel verschillende kleuren de afbeelding bevat. Dit samen bepaald de moeilijkheidsgraad. Deze details en deze kleuren breng jij tot leven op een gepersonaliseerd canvas, dat is een stuk anders dan op een standaardmotief. De trots dat een afgerond schilderij met zichzelf meebrengt is onbeschrijfelijk.

Upload je eigen foto en maak unieke kunstwerken

Jouw vrienden en familie zullen verrast zijn als ze jouw eigen foto voor het eerst als kunstwerk aan de muur zien hangen. Of het nou gaat om bloemen, dieren, mensen of een groepsfoto, het voltooide schilderij zal indruk maken op iedereen die je kent!

Een andere manier om jouw trots te delen van jouw resultaat is in onze Facebook community, hierin zitten actieve Schilderen op nummer hobbyisten die graag hun resultaten delen. Bezoek onze Schilderen op nummer facebook community.

Waarom een Schilderen op nummer eigen foto?

Een Schilderen op nummer eigen foto bied je de mogelijkheid om een herinnering te vereeuwigen. Een mooi moment op een canvas vast te leggen en dit moment nooit meer te vergeten. Je kan al jouw favoriete foto’s maken en dit zonder enige schilderervaring. Maar daar houdt het personaliseren niet op, want jij kan ook beslissen in welk formaat jij de afbeelding wilt, hoeveel kleuren jij wilt gebruiken, 24/36 of 48 kleuren en of jij een lijst bij jouw schilderij wilt ontvangen. Wij laten de keuze volledig aan jou over!

Maak een gepersonaliseerde foto

Elk van onze pakketten bevat een handige handleiding, hierin staat beschreven hoe jij het mooiste resultaat kan behalen met jouw schilderij op nummer. Het kan echter nooit kwaad om een paar extra tips en trucs te hebben, wij hebben enkele handige tips en trucs voor jou verzameld en op een rijtje gezet.

  1. Sluit de verfpotten altijd goed af Wij raden het sterk aan om de verf potten direct te sluiten wanneer jij de verf niet gebruikt, al is het voor een paar minuten. Acrylverf kan erg snel uitdrogen. Als de verf ene beetje is opgedroogd, kan jij de textuur terughalen met een klein druppeltje water, even roeren gedurende 2 á 3 minuten en de verf is weer als ouds!
  2. Bestel een doe-het-zelf frame Het is veel gemakkelijker om op een doek te werken dat al een frame heeft vastgebonden op de achterkant, dit kan jij zelf doen of aan ons over laten. Wil jij jouw canvas kant en klaar ontvangen? Vergeet dan niet die optie te selecteren!
  3. Neem kleine pauzes tijdens het schilderen Je bent vast heel erg enthousiast en wil direct aan de slag gaan met jouw nieuwe Schilderen op nummer pakket, het is belangrijk om niet aan één stuk door te werken. Dit kan nadelen met zich meebrengen, zoals handpijn en of rugpijn. Om deze problemen te voorkomen raden wij het aan om regelmatig een kleine pauze in te lassen!
  4. Houdt de borstels schoon Was de borstels grondig, zo voorkom je dat de haren stug worden. Na het gebruik van een borstel raden wij het aan om het even onder de kraan of met een bakje water te wassen. Zo gaan jouw borstels langer mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *