Schilderen op nummer eigen foto in zwart wit

Schilderen op nummer eigen foto zwart/wit

We ontvangen regelmatig mailtjes van klanten die een zwart/wit foto als Schilderen op nummer eigen foto willen. Dit past dan toch net beter bij het interieur, of is de gekozen foto zelf in het zwart/wit. Er zijn echter een aantal punten die van belang zijn wanneer je voor een zwart/wit foto kiest. In deze blog leggen wij je uit waar je op moet letten tijdens het bestellen van een schilderij op nummer eigen foto in het zwart/wit. 

Mocht je je afvragen: waarom zwart/wit, en niet kleur? Een foto in het zwart/wit geeft een prachtig resultaat. Het geeft de foto een geheel andere beleving dan de foto in kleur. De dieptes komen daarnaast ook goed naar voren. 

In onze vorige blog hebben wij haarfijn uitgelegd waar je op moet letten voor het kiezen van het juiste formaat. Zwart/wit of in kleur, het kiezen van het juiste formaat is altijd van belang. Heb je de blog nog niet gelezen? Bekijk dan de blog.

Uw foto als zwart/wit schilderij

In het productieproces van een eigen foto schilderij wordt ieder kleurtje meerdere keren vergroot. Zo kunnen wij iedere tint van een kleur produceren, en zo het mooiste resultaat genereren. Een schilderij op nummer eigen foto kan namelijk veel details bevatten. Wist je dat er maximaal 256 tinten van de kleur zwart zijn? Als je een zwart/wit foto bestelt ontvang je dus niet alleen de standaardkleuren zwart en wit, maar eigenlijk vrijwel alles wat tussen dat spectrum valt. De schaduwen op de foto moeten verduidelijkt worden, dit wordt gedaan met lichtere tinten wit of meer donkere tinten zwart. Wil je meer details op je zwart/wit eigen foto schilderij? Een groter formaat zorgt ervoor dat er meer details zichtbaar zijn en je het beste resultaat uit je schilderij haalt. 

Hoeveel verfpotjes ontvang ik?

Het aantal verfpotjes dat je ontvangt is afhankelijk van de aantal zwart en wit tinten op jouw foto. De kleuren worden samengesteld in sterke potjes verf die makkelijk te sluiten zijn, maar toch erg goed beveiligd zijn. Deze zullen dus niet zomaar open springen. Bestel je een zwart/wit foto en ontvang je meerdere potjes verf, schrik dan niet! Dit zijn de tinten op uw foto die ervoor zullen zorgen dat iedere detail van de bijzondere foto worden vastgelegd. 

Eigen foto schilderen op nummer

Wij zetten jouw persoonlijke foto om naar een prachtig schilderij op nummer. Een bijzonder moment, een grappige selfie of je trouwe viervoeter: nu ook in het zwart/wit. Naast de zwart/witte verfpotjes, ontvang je ook alle benodigdheden. Je kan dan direct aan de slag gaan met jouw persoonlijke kunstwerk. 

Zo ontvang je een stevig canvas van een hoogwaardige kwaliteit, professionele penselen, wel 20% meer verf zodat je niet tekort komt. De overige verf kan je terugsturen voor een korting op je volgende bestelling, lees hier hoe je dit kan doen. Ten slotte ontvang je een schoonmaakdoekje zodat je gemakkelijk de kwasten kunt schoonmaken. 

Vanaf €19,95

Schilderen op nummer eigen foto

Een nog breder assortiment

Recentelijk zijn wij begonnen met het verkopen van prachtige schilderen op nummers op bol.com, dezelfde prijzen, dezelfde service en dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Enkel een ander platform!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *