Schilderen op nummer eigen foto in zwart wit

Schilderen op nummer eigen foto zwart/wit

Regelmatig ontvangen wij mailtjes van klanten die een zwart/wit foto als Schilderen op nummer eigen foto willen. In deze blog leggen wij u uit waar u op moet letten tijdens het bestellen van een schilderen op nummer eigen foto in het zwart/wit. Een foto in het zwart/wit geeft een prachtig resultaat, het geeft de foto een geheel andere beleving dan de foto in kleur.

In onze vorige blog hebben wij haarfijn uitgelegd waar u op moet letten voor het kiezen van het juiste formaat. Heeft u de blog nog niet gelezen? Bekijk dan de blog of klik hier.

Uw foto als zwart/wit schilderij

In het productieproces van een eigen foto schilderij, wordt elke kleurtje meerdere keren vergroot. Zo kunnen wij elke tint van een kleur voor u produceren en het mooiste resultaat genereren. Wist u dat er maximaal 256 tinten van de kleur zwart zijn? Als u een zwart/wit foto bestelt ontvangt u dus niet alleen de kleuren zwart en wit. De schaduwen op de foto moeten verduidelijkt worden en dit wordt gedaan met lichtere tinten wit of meer donkere tinten zwart. Wilt u meer details op uw zwart/wit eigen foto schilderij? Een groter formaat zorgt ervoor dat er meer details zichtbaar zijn en het schilderij een mooier resultaat genereert.

Hoeveel verfpotjes ontvang ik?

Het aantal verfpotjes dat u ontvangt is afhankelijk van de aantal zwart en wit tinten op uw foto. De kleuren worden samengesteld in sterke potjes verf die makkelijk te sluiten zijn en erg goed beveiligd zijn dus niet zomaar open springen. Besteld u een zwart/wit foto en ontvangt u meerdere potjes verf, schrik dan niet! Dit zijn de tinten op uw foto die een schitterend resultaat genereren voor uw prachtige kunstwerk.

Eigen foto schilderen op nummer

Wij zetten uw persoonlijke foto om naar een prachtig schilderij op nummer, in het schilderen op nummer pakket zitten alle benodigdheden zodat u direct aan de slag kunt gaan met uw persoonlijke creatie. 

Zo ontvangt u een stevig canvas van een hoogwaardige kwaliteit, professionele penselen, wel 20% meer verf zodat u niet te kort komt. De overige verf kunt u terugsturen voor een korting op uw volgende bestelling, lees hier hoe u dit kunt doen. U ontvangt een schoonmaakdoekje zodat u gemakkelijk de kwasten kunt schoonmaken. 

Vanaf €24,95

Schilderen op nummer eigen foto

Een nog breder assortiment

Recentelijk zijn wij begonnen met het verkopen van prachtige schilderen op nummers op bol.com, dezelfde prijzen, dezelfde service en dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Enkel een ander platform!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.