Kan ik mijn schilderen op nummer ook buiten ophangen?

Beeld je in… Je zit buiten met vrienden en familie in de tuin en dan hangt jouw schilderen op nummer aan de schutting of jouw tuinhuisje. Dat is toch te gek?! In deze blog leggen we jou uit hoe jij jouw Schilderen op nummer buiten kan ophangen. 

De juiste lijst

Het allerbelangrijkste bij het buiten ophangen van jouw Schilderen op nummer is dat je de juiste lijst hebt gekozen. Er zijn twee eisen waar de lijst aan moet voldoen:

  1. De lijst moet 100% waterdicht zijn. Helaas is regen ons niet onbekend in Nederland. Het is ook onpraktisch om steeds jouw kunstwerk naar binnen te halen wanneer het regent. Let daarom goed op om een waterdichte lijst aan te schaffen om zo jouw schilderij goed te beschermen. In onze webwinkel bieden wij deze lijsten aan, neem een kijkje in ons assortiment
  2. De lijst moet de juiste afmeting hebben, zodat jouw schilderij goed past. Controleer daarom bij het aanschaffen van de lijsten of de afmeting overeenkomt met jouw schilderij. 

Kies de juiste plek voor jouw Schilderen op nummer

Het komt niet vaak voor, maar er zitten dagen tussen in het jaar tussen dat het dertig graden is. Dat betekent dat het vol in de zon wel veertig graden is. De acrylverf is van een uitstekende kwaliteit maar de verf is niet gemaakt om dagen lang in veertig graden zon sterk te blijven. Het zou natuurlijk zonde zijn als de verf gaat korrelen en het resultaat minder mooi wordt. 

Zorg er daarom voor dat jouw schilderen op nummer op een plek hangt waar je ook enigszins schaduw hebt. Zo blijft jouw schilderij mooi!

Het is dus zeker mogelijk om jouw schilderen op nummer buiten op te hangen, als je deze twee belangrijke tips in overweging neemt bij het uitkiezen van de locatie en de lijst dan heb jij een prachtig kunstwerk in de tuin hangen komende zomer! Heb jij ook een schilderen op nummer buiten hangen? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *