Ik heb verf over, wat moet ik ermee doen? 🎨

Inhoudsopgave

Ben jij helemaal klaar met jouw kunstwerk en heb je nog verf over? Daar hebben wij een leuke oplossing voor waar jij zelf iets aan hebt! JIJ kunt vanaf vandaag de overgebleven potjes verf voor Schilderen op nummer verf naar ons terug sturen! Per 10 potjes die wij ontvangen van jou, zullen wij je €2,50 shop te goed aanbieden, in één eigen foto schilderij zitten al gauw 24 potjes, dat is €6 shop te goed, tel uit je winst! Dit is veel beter voor het milieu. Kom je verf te kort? Dan kan je die altijd via onze webshop bijbestellen!

Wat kan ik doen met overgebleven verf?

Het proces gaat als volgt;

  1. Je vult onderaan de pagina het formulier in, zo mogelijk ontvangen wij graag een foto van de verf zodat wij kunnen beoordelen of de verf nog in goede staat is.
  2. Na de beoordeling en e-mail contact zullen wij je het retouradres toezenden waar je de verf naartoe kunt sturen. De verzendkosten zijn voor de koper, de verf kan verstuurd worden met 1 á 2 postzegels. Wij raden je aan om een briefje erbij te doen met jouw bestelnummer / e-mailadres zo gaan de volgende stappen makkelijker.
  3. Zodra alles in goede staat is ontvangen en de fysieke controle is geslaagd zullen wij jouw shop te goed toesturen op basis van de hoeveelheid potjes verf wij van je hebben retour ontvangen.
  4. Controleer of de potjes verf goed dicht zitten, zodat er geen lucht bijkomt en de verf uitdroogt!

Voorwaarde om in aanmerking te komen voor shop te goed

  1. De potjes verf moeten in goede staat zijn, ze mogen niet beschadigd zijn.
  2. De verf mag niet uitgedroogd zijn en moet in goede staat bij ons aankomen.
  3. Vermeld in de envelop jouuw gegevens waarin wij kunnen herkennen van wie de verf afkomstig is.

Schilderen op nummer accessoires bestellen

Heb jij je schilderij ontvangen maar mis jij verf, wil jij premium penselen proberen of je schilderij op vakantie meenemen? Sinds kort hebben wij een speciale pagina enkel en alleen voor schilderen op nummer accessoires. Hier kan je alles wat je nodig hebt voor jouw schilderij bijbestellen!

Vul het contactformulier in

Vul hier je gegevens in voor een aanvraag om overgebleven potjes verf terug te sturen, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste nieuwtjes, kans maken op gratis shop te goed? Bekijk dan onze Instagram en Facebook pagina

Laat een reactie achter