Hoe verminder je stress door schilderen op nummer?

Inhoudsopgave

Ben jij gestresst? Zit jij vast in een vicieuze cirkel?

De stress die een mens dagelijks meemaakt, een druk op de schouders. Vermoeidheid van het werken, de problemen die een mens meemaakt kunnen snel opstapelen als daar geen goede uitlaatklep voor is.

Zeg gedag tegen de stress! 

Stress kan een heleboel dingen verpesten, relaties, werk, burnouts. Noem maar op, dat is eigenlijk erg vreemd aangezien er een hele simpele oplossing is tegen de stress.

Een creatieve uitlaatklep helpt ons om te relaxen, het is een soort uitknop van alle stress en alle dagelijkse drukte! Dit is waarom Schilderen op nummer zo razend populair en bewijst keer op keer dat het stress verlichtend werkt en in sommige gevallen de fysieke gezondheid zelfs verbeterd!

Door te focussen op de kwast, het schilderen, de kleuren vergeet je alle problemen en stressvolle ervaringen. Door de herhaaldelijke bewegingen, het creëeren van kunst en een duidelijk einddoel. Zal dit helpen met het weghalen van negatieve gevoelens tijdens het schilderen.

Het is erg simpel, wordt artistiek, creatief en wordt gelukkig!

Psychologen steunen deze hobby actief. Schilderen heeft een relaxend effect dat veel voordelen heeft en zelfs vergelijkbaar is met het proces van mediteren. Tijdens het schilderen op nummer oefen je het gedeelte uit van je brein dat je emoties controleert. Het verbetert zelfs je zelfvertrouwen. Volgens de bevindingen van wetenschappers zal 15 minuten per dag schilderen je gehele emotionele gesteldheid verbeteren met merkbare resultaten binnen 1 week.

Laat je creativiteit makkelijk los

Een andere reden waarom schilderen op nummer goed helpt tegen stress is dat jij jouw eigen werk maakt, je eigen kunst. Helemaal zelf gemaakt! Dat is iets om trots op te zijn en ook nog eens een enorm gevoel van voldoening geeft. De schilderen op nummer pakketten komen met een genummerd canvas, de nummers op het canvas komen overeen met de verfkleuren die je bij je bestelling krijgt. Je hoeft je niet druk te maken over niet genoeg techniek of kwaliteiten te hebben. Schilderen op nummer is werkelijk waar voor iedereen! 

Je gepersonaliseerde stress verlichtende kunstwerk

Schilderen op nummer is erg stress verlichtend en rustgevend zoals hierboven al aangegeven. Het gevoel van voldoening is erg zichtbaar en dat horen wij vaak terug van onze klanten. De eigen foto schilderijen op nummer bieden niet alleen een stress verlichtend gevoel maar ook een vereeuwiging van uw eigen persoonlijke foto aan uw muur. Zo zullen uw herinneringen u helpen en uw huis versieren! 

Het is mogelijk om de schilderij op nummer pakketten te bestellen via onze website, dit zorgt voor meer innerlijke rust, relaxend gevoel en je bent ook nog eens creatief bezig, met een fysieke beloning voor jezelf, je mooie kunstwerk! 

Laat een reactie achter