Hoe berg je een afgerond Schilderen op nummer op?

Schilderen op nummer ophangen

Gefeliciteerd, je hebt jouw Schilderen op nummer afgerond! Nu is het tijd om jouw kunstwerk een mooi plekje te geven! Je vraagt je vast af wat je kan doen met jouw afgeronde kunstwerk en hoe jij jouw Schilderij op nummer kan bewaren. Er zijn veel creatieve manieren om jouw Schilderen op nummer te bewaren, in deze blog leggen wij de leukste en creatiefste manieren om jouw kunstwerk een mooi plekje te geven!

Schilderen op nummer doe-het-zelf frame

Er zijn reuze veel manieren om jouw Schilderen op nummer te bewaren, dankzij een doe-het-zelf frame kan jij het kunstwerk gemakkelijk aan de muur ophangen. Sinds kort is het mogelijk om het frame aan jouw canvas te laten monteren door een professional van onze webwinkel! Dit zorgt voor de mooiste resultaten en het meeste gemak om jouw kunstwerk een mooi plekje te geven.

Het frame is de meest voorkomende manier om jouw schilderij een plekje te geven, dit is waarom wij het bij iedere bestelling aanraden om dit accessoire toe te voegen.

Schilderen op nummer Doe-het-zelf frame

Schilderen op nummer magnetische lijst

Een magnetische lijst is een leuke manier om jouw schilderij een plekje te geven aan de muur. De magnetische lijst is gemakkelijk te monteren en kan aan een schroefje aan de muur opgehangen worden. Dit zorgt vaak voor de leukste reacties van familie en vrienden die over de vloer komen. Ze staan verbaasd wanneer jij ze verteld dat jij dit zelf hebt gemaakt, een magnetisch frame wordt geleverd met twee stroken die je afhankelijk van jouw foto juist kan plaatsen.

Opbergen van jouw Schilderen op nummer

Een veilige manier om jouw afgeronde Schilderen op nummer te bewaren op een niet zichtbare plek is om een kartonnen doos een nieuw leven te geven, dit is goed voor het milieu en zorgt ervoor dat jouw Schilderij op een veilige plek ligt. Iedereen heeft wel oude dozen op de zolder, gebruik deze om jouw schilderij veilig op te bergen. Zolang de doos groter is dan het schilderij hoef jij je niet druk te maken over de veiligheid van jouw kunstwerk. Het is zelfs mogelijk om meerdere schilderijen in één doos te plaatsen, zorg er wel voor dat er een plastic beschermlaag zit tussen de schilderijen.

Hou jouw Schilderen op nummer mooi en veilig

Het bewaren van jouw Schilderij is erg belangrijk, om deze reden hebben wij deze blog ook geschreven, je wilt niet dat je een scheurtje krijgt in jouw canvas nadat het schilderij klaar is. Zelfs als je niet van plan bent om jouw kunstwerk op te hangen is het belangrijk om één van de hierboven beschreven voorzorgsmaatregelen in acht te nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *