Eigen Foto Schilderij. Dit móet je weten!

Schilderen op nummer eigen foto

Het populairste schilderij uit onze webwinkel is inmiddels het Eigen Foto schilderij, of ook wel een custom painting, eigen ontwerp schilderij, of schilderen op nummer eigen foto genoemd. Het is een mooie manier om jouw favoriete foto om te zetten naar een prachtig Schilderij op nummer! En dat is toch te gek. Maar wist jij dat er veel bij komt kijken? Wij leggen in deze blog de belangrijkste dingen uit waar je rekening mee moet houden wanneer jij een Schilderen op nummer eigen foto besteld bij Schilderenopnummerwinkel.nl

Jouw favoriete foto of afbeelding

Dit is de kern van het hele proces. Alles valt of staat hier eigenlijk al mee. Om dit duidelijk te kunnen maken leggen wij jou graag eerst kort uit hoe de productie van een Schilderen op nummer gaat bij ons.

Bij het ontwerpen van een Schilderen op nummer en het printen worden de foto’s die wij krijgen ingestuurd tot wel duizend keer vergroot dor een speciaal computer programma. Samen met de professionals van ons design team selecteert de computer de pixels om die vervolgens om te zetten naar nummers op het canvas. Elke losse pixel wordt dus toegewezen aan de kleur van de ondergrond.

Voordat jij besluit een foto te uploaden, onthoud het volgende; hoewel de afbeelding zeker prachtig uitziet op jouw telefoon worden sommige afbeeldingen simpelweg niet mooi als Schilderen op nummer. Het belangrijkste is dat je rekening houdt met de kwaliteit van de foto. Deze moet van zodanige kwaliteit zijn voor een mooi resultaat. Is jouw foto wazig of onscherp? Dan kan jij de foto naar ons toesturen en wij zullen proberen de foto’s voor jou scherp te maken.

De kleuren moeten helder zijn en kies een foto met bijna geen schaduwen, helmaal niet in gezichten. Schilderij worden automatisch een tint donkerder dat betekend, hoe meer schaduwen, hoe donkerder die delen van de foto zullen worden. 

Afmeting keuze

Het formaat keuze is erg belangrijk. Bij het kiezen van de juiste afmeting zijn er twee belangrijke dingen van belang. 1: Schilderij grootte, welke afmeting moet mijn schilderij hebben? 2: schilderij oriëntatie, heb ik een liggend, staand of vierkant canvas nodig?

Om te beginnen moet je kijken naar hoeveel personen er op de foto staan. Staat er maar één op? Dan kan je minimaal voor de afmeting 30x40cm kiezen. Maar wil jij een mooi schilderij hebben van een familiefoto? Dan zit je al gauw op de afmeting 40x60cm. 

Geen zorgen, wij controleren alles!
Iedere bestelling die bij ons binnenkomt wordt handmatig door één van onze professionals gecontroleerd. Zo controleren wij iedere foto op de lichtval, de afmeting, de schaduwen en het algemene resultaat. Denken wij dat jij op een andere afmeting een mooier resultaat zou krijgen? Dan sturen wij hier direct een mail over. Zo garanderen wij de mooiste resultaten! Deze service bieden wij volledig gratis aan. Dit stemt overeen met ons motto, wij creëeren liever een blijvende herinnering dan een snelle verkoop!

Twee prachtige resultaten van 50×70 en 50x90cm ^

Kies voor super kwaliteit

De kwaliteit maakt het verschil in deze markt. De Schilderen op nummer eigen foto’s van Schilderenopnummerwinkel.nl worden ten eerste met veel zorg en liefde gemaakt. Wij doen er alles aan om jouw foto om te zetten naar een prachtig Schilderen op nummer eigen foto. Waar andere aanbieders jouw foto in een geautomatiseerd proces klakkeloos uitprinten op een laag kwaliteit canvas, kijken wij aandachtig naar jouw ingezonden foto. 

Waar andere aanbieders jou het initiatief in eigen handen laten nemen en jij hun moet contacteren. Nemen wij contact met jou op wanneer wij een verandering constateren voor jouw afbeelding. Dan laten wij dit gerust weten. 

Tot slot, dit is vanzelfsprekend, wij produceren jouw afbeelding op een canvas van hoogwaardig kwaliteit, met premium kwasten, samen met de smeuïgste en romigste textuur verf. Met ons totaalpakket kan jij direct van start met jouw nieuwe Schilderen op nummer eigen foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *