Eerste indruk: Diamond Painting is het iets voor u?

Eerste indruk: Diamond Painting is het iets voor u?

U bent opzoek naar een nieuwe hobby en u bent Diamond Painting tegengekomen, u twijfelt of dit de hobby is voor u. In deze blog komt u erachter of deze hobby iets voor u is. 

Diamond Painting

Diamond Painting is het vullen van een patroon met allerlei gekleurde en steentjes, door het netjes vullen van de steentjes ontstaat er een schilderij, een painting. De steentjes zijn de Diamonds en die genereren een glimmend effect. Diamond Painting wordt regelmatig vergelijkt met borduren maar dan met steentjes. Het patroon op het schilderij staat duidelijk aangegeven met verschillende tekens, letters en kleurtjes. Zo weet u precies waar u welk steentje moet leggen. In het Diamond Painting pakket van Schilderenopnummerwinkel.nl ontvangt u een canvas van hoogwaardige kwaliteit waar de symbolen duidelijk op gedrukt zijn, gekleurde steentjes, een wax blokje, een pincet, een schudbakje en een Diamond Painting pen, zo kunt u direct ermee aan de slag gaan!

Ga makkelijk van start met de handige uitleg
Het volledige Diamond Painting pakket

Diamond Painting eigen foto

Een diamond painting maken van een eigen foto is een nieuwe en hele populaire innovatie binnen deze al erg leuke hobby. Zo produceren wij al jaren eigen foto’s van schilderijen op nummer. Onze expertise, service en kwaliteit hebben wij overgebracht naar de Diamond Painting markt en sinds kort produceren wij ook Diamond Paintings van eigen foto. 

Hoe werkt het?

Bij het Diamond Painting pakket ontvangt u zakjes met steentjes, op elk zakje staat een nummer gedrukt. Dit nummer komt overeen met een patroon op uw canvas, zo kunt u de juiste nummers op het juiste patroon leggen. De Diamonds zijn glimmend en geven een mooi effect af zodra ze zijn gelegd. Vaak is het erg lastig om veel verschillende steentjes uit elkaar te houden en wordt het sorteren als erg moeilijk ervaren. In onze webshop vindt u de Diamond Painting Sorteerdoos die het Diamond Painten een stuk makkelijker maakt.

Conclusie

Wij horen regelmatig dat klanten na één painting verkocht zijn en er niet mee kunnen stoppen, het resultaat is mooi en ermee bezig zijn biedt ze erg veel rust. In onze webshop bieden wij een heleboel starterspakket voor Diamond Painting aan, zo kunt u voordelig geïntroduceerd worden aan deze leuke hobby. Kortom Diamond Painting is de perfecte hobby voor iemand die wilt ontspannen en zijn of haar hoofd leeg wilt maken! 

Gratis beginnen met Diamond Painting

Naast dat de hobby leuk is willen wij de hobby ook zo voordelig mogelijk maken voor onze trouwe klanten! Dat is de reden dat wij regelmatig win acties doen op onze Facebook en Instagram. Volg ons snel en maak kans op te gekke prijzen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *