Een diamond painting van je eigen fotoโœจ

Bekijk de meest populaire diamond paintings ๐ŸŽจ

Onze klantenservice

Wij staan 24/7 voor u klaar
Neem direct contact met ons op

Voordelen

Kom volledig tot rust met Diamond painting

Populair!
Eigen foto
Aanbieding!
Waardering 0 uit 5
20,95
Aanbieding!
Waardering 0 uit 5
20,0062,95
Het volledige Diamond Painting pakket

Het volledige pakket

In onze webshop bestel je niet enkel een Diamond Painting je besteld een ervaring! Het Diamond Painting pakket wordt geleverd met alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan! In het pakket ontvang je een hoogwaardig canvas, wel 20% meer steentjes zodat jij niet tekort komt tijdens het painten, een pincet, een Diamond Painting pen, een schudbakje en wax zodat jij direct kunt beginnen met jouw creatie! Ben jij al enthousiast? Klik op de knop hier beneden en bekijk ons Diamond Painting assortiment.
Schilderen op nummer eigen foto

Eigen foto diamond painting

Wij kunnen nu zelf van jouw eigen foto een Diamond Painting maken. Hoe leuk is dat? Het meest originele en persoonlijke cadeau voor verjaardagen, herinneringen of speciale gelegenheden.

Vanaf โ‚ฌ20,- (Tijdelijke actie) heb je al een schitterende eigen foto Diamond Painting waarvan het canvas 100% bedekt is met steentjes!

Diamond painting eigen foto
Nieuwe collectie!
Aanbieding!
Waardering 0 uit 5
20,0062,95
Aanbieding!
Waardering 0 uit 5
20,95
Eigen foto

Wat is Diamond Painting?

Diamond Painting is รฉรฉn van de meest populaire hobbyโ€™s wereldwijd momenteel, met Diamond Painting kom je volledig tot rust en kan je jouw zelf gemaakte creaties vereeuwigen aan de jouw muur thuis. In een Diamond Painting pakket van ons ontvangt u een canvas van hoogwaardige kwaliteit waar de symbolen duidelijk op gedrukt zijn. Je ontvangt tot wel 20% meer steentjes zodat u niet tekort komt. In het pakket zitten ook de benodigde accessoires zoals een schudbakje voor de steentjes, een Diamond Painting pen en รฉรฉn blokje met wax. Hiermee kan je direct aan de slag met jouw Diamond painting.

Diamond painting is het ideale cadeau voor familie, vrienden en geliefden. Door ons ruime assortiment is er voor iedereen een Diamond Painting. Het is ook mogelijk om bij ons een eigen foto om te zetten naar een Diamond Painting, voor het maken van een herinnering waar u jaren trots op zult zijn is dit de ideale plek.

Ontspannen met Diamond Painting

Met het canvas op tafel, de Diamond Painting pen in hand, steentjes in een sorteerbakje, een muziekje aan of een serie op de achtergrond kom je volledig tot rust met Diamond Painting. Wij horen regelmatig van klanten dat zij de stress letterlijk voelen wegvagen en volledig tot rust komen als ze bezig zijn met Diamond Painting. Een oase van rust waar jij in jouw eigen zone bent en alle zorgen langs je heen kan laten gaan. Zodra het kunstwerk afgerond is ervaar je een gevoel van voldoening en een creatie waar je zo trots als een pauw op kan zijn. Dit is jouw Creatie

Diamond Painting

Tips en acties

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang te gekke extra’s! Je ontvangt ook 20% korting op je eerste bestelling als je je aanmeldt.