De Beste Abstracte Acryl Schilderijen voor Beginners

De Beste Abstracte Acryl Schilderijen voor Beginners

Als jij van start wilt gaan met schilderen zonder alle ditjes en datjes dan is een abstract acryl schilderij op nummer geschikt voor jou. Abstract schilderen is bedoeld om de norm van schilderen te wijzigen, ervoor te zorgen dat jij je verheugd op een nieuwe kijk van schilderen. Spreekt dit jou aan? Dan ben je hier op de juiste plek!

In deze blog tackelen wij de abstracte vorm van schilderen op nummer en de vele gemakkelijke manieren om te beginnen met abstract schilderen. Wees voorbereid om jouw schilderij tot leven te wekken!

Abstracte dieren op een canvas

Ben je nieuw met het idee van abstract schilderen? Dan wordt het sterk aangeraden om van start te gaan met een abstract dieren schilderij, dit komt doordat een dieren schilderij meer gestructureerd is en een beter fundament kan aanleggen voor jouw abstracte schilderervaring. Dit is tevens een echte aanrader voor de échte dierenliefhebbers 

🐈 Abstracte katten schilderijen
Dit prachtige katje met de mooie felle kleuren is de perfecte plek om van start te gaan met jouw reis door de abstracte kunst wereld. Dit schilderij brengt iedere ruimte tot leven, de mooie felle ogen staan te popelen om geschilderd te worden.

Schilderen op nummer - Gekleurde kat

🐈 Vintage katten schilderijen
Alhoewel de andere kat erg mooi is, biedt de vintage collectie een meer jaren 70 gevoel. Als jij meer op zoek bent naar een funky gevoel gecombineerd met aparte vormen dan raden wij dit schilderij aan! Ga aan de slag met een schilderij uit de vintage schilderen op nummer collectie. 

Honden schilderijen inspiratie

🐕 Schilder een hondje
Is er iets schattigers dan een lief klein hondje? Ik kan jou verzekeren van wel! Een kleurrijk schattig hondje! Hieronder vind je een handig uitleg video om een abstract hondje te schilderen. Perfect voor beginners! 

🐕 Abstracte bulldog
Dit leuke hondje met de prachtige felle abstracte kleuren is een ideale plek om aan de slag te gaan met een schitterend Schilderen op nummer dieren pakket. Dit pakket brengt niet alleen iedere kamer tot leven maar biedt een ook een erg rustgevend gevoel tijdens het schilderen van dit kunstwerk.

Schilderen op nummer - Gekleurde Bulldog

De abstracte jungle

🐘 Abstracte olifant op canvas
Na langdurig zoeken op het internet voor een olifant schilderen op nummer, heb ik een leuk olifanten schilderij gevonden die erg graag geschilderd wil worden. Als jij van start wilt gaan met een leuk olifanten schilderij dan kan jij de onderstaande uitleg video volgen. Dit schilderij kan jij volledig maken met niet gebruikte verf die jij hebt ontvangen bij jouw bestelling!

Wil jij direct aan de slag gaan met een olifanten schilderij in de abstracte kunstvorm? Dan hebben wij het perfecte schilderij voor jou! Dit schilderij biedt niet alleen een machtige uitstraling, de felle kleuren creëeren een levendig gevoel dat niet te missen is in jouw huisje

🦁 Abstracte leeuwen schilderijen
Een erg populair schilderij is de dieren schilderen op nummer leeuw. De koning van de jungle wordt tot leven gebracht met de felle acryl kleuren die een meesterwerk creëeren. Dit is weer een ander kleurrijk schilderij dat de jungle op een andere manier in huis brengt. Niet vergeten, dit schilderij heb jij helemaal zelf gemaat! 

Schilderen op nummer - Gekleurde leeuw

De abstracte bloemen collectie

🌼 De abstracte kat met bloemen
Alhoewel dit een samenwerking is tussen de dieren collectie en de bloemen collectie vinden wij dit een erg noemenswaardig schilderij voor de abstracte kunst. Het schilderij heeft erg subtiele kleuren, laat de subtiele kleuren je niet het idee geven dat dit een saai schilderij is. Dit pakket zit vol met vreugde, en passie voor de kunstenaar van dit kunstwerk.

Inspiratie van bekende acryl kunstenaars

De beste inspiratie komt van de grootmeesters uit het kunstvak. De abstracte kunst beweging is begonnen an de tweede wereldoorlog in New York, wij hebben enkele schilderijen van deze kunstenaars op een rijtje gezet, wij hopen dat je dit leuk zal vinden! 

🧑‍🎨 Jackson Pollock
De eerste kunstenaar meest populaire schilderij komt uit zijn druppelende periode. Dit is een van zijn beste schilderijen genaamd “No.5” dit schilderij is geschilderd in 1948.

🧑‍🎨 Barnett Newman
Barnett Newman wordt gezien als een iconische kunstenaar van de abstracte kunst. Hij werkte met meer verschillende kleuren om prachtige kunst te maken. Zijn eerst schilderij genaamd “Onement 1” is geschilderd in 1948.

🧑‍🎨 Arshile Gorky
Arshile Gorky is een Armeens- Amerikaanse kunstenaar en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke kunstenaar uit het abstracte kunst tijdperk. Zijn eerste schilderij is gemaakt tussen 1926 en 1936, genaamd “De Artiest en zijn Moeder” een echt kunstwerk.

Conclusie

Of je nou bezig bent met een gemakkelijk schilderen op nummer pakket of je een eigen schilderij maakt uit de losse pols, vergeet nooit een beetje van jezelf in jouw schilderij te steken. Abstracte kunst gaat over jezelf uiten en dat is precies wat deze kunstmeesters deden. Wij hopen dat dit bericht jou op weg heeft geholpen met het ontdekken van jouw innerlijke kunstenaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *