De 4 beste Kerstcadeaus!

We zijn allemaal erg druk, helemaal met de feestdagen om de hoek. De één met school, de ander met werk. En zeker na de afgelopen tijd heeft iedereen behoefte aan wat liefde. Zeker de liefde die wij naar elkaar geven! En laat de perfecte gelegenheid om de hoek staan… Het is bijna Kerst!

Bij Schilderenopnummerwinkel.nl houden wij enorm veel van kerst. Wij ontvangen regelmatig de vraag ‘wat is nu het allerleukste kerstcadeau?’. 

#4 Een origineel cadeau.

Het perfecte cadeau vinden wordt door veel mensen gezien als het moeilijkste wat er is. ‘Vinden ze het wel leuk?’, ‘Wat als het shirt te klein is?’. Een origineel en goed doordacht cadeau zal laten zien dat jij inspanning hebt gedaan en goed hebt nagedacht over het perfecte dat goed bij jou past. Daarom weet jij zeker dat jouw cadeau met liefde zal worden ontvangen! Het laat ook zien dat jij de tijd hebt genomen om een leuk en origineel cadeau te bedenken in plaats van simpelweg iets aanschaffen en ervan af zijn.

#3 Verstuur een leuk kaartje!

Wenskaarten met Schilderen op nummer hoeven niet veel werk in beslag te nemen. Deze zijn vaak maar een gedeelte te schilderen. Dit is dus ook een goed startpunt om van start te gaan met Schilderen op nummer. Het is natuurlijk erg leuk om zo’n gepersonaliseerde kaart te ontvangen. Het laat zien dat jij extra inspanning hebt getoond om een glimlach te toveren op de ontvanger zijn gezicht. Ook is het leuk om een onvoltooide kerstkaart te geven, deze kan de ontvanger vervolgens zelf schilderen. Schilderen op nummer kaarten zijn een perfect startpunt voor de beginnende schilderaar. 

#2 Fleur het huis op!

Een Schilderen op nummer kerstpakket is de ideale manier om op een unieke wijze jouw huis op te fleuren. De pakketten zijn uniek en alleen bij ons te verkrijgen in Nederland & België. De schilderijen hebben leuke kleuren, ontwerpen en maken van jouw huis een thuis. Deze pakketten zijn er ook in lente ontwerpen voor wie alvast vooruit denkt!

#1 Het ultieme kerst geschenk!

Het allermooiste cadeau wat jij kan geven is natuurlijk een Schilderen op nummer eigen foto. Dit kan in de vorm van een vakantieherinnering zijn een prachtige familiefoto of een plaatje van iemands huisdier. Het is helemaal uniek als jij dit schilderij al zelf hebt gemaakt. Wat zal de ontvanger jouw harde werk waarderen en het prachtige schilderij zal jaren lang een leuk plekje hebben in huis! Het is ook leuk om een niet afgerond pakket te geven. Voor ons is een Schilderen op nummer eigen foto het nummer 1 kerstcadeau om te geven maar ook om te krijgen. 

Vrienden of familie die nog opzoek zijn naar een leuk kerstcadeau? Verwijs ze naar deze blog! Heb jij zelf een ander leuk en uniek kerstcadeau? Deel het in de reacties en help andere mensen met het vinden van het ideale kerstcadeau!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *